Gå til innhold

Bok-kjøp: finner ikke boka[løst]


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Saken er den at jeg har veldig lyst til å kjøpe ei bok av Ole Daniel Enersen som heter "Dragen som elsket meg". Det eneste problemet mitt er at jeg ikke finner noen nett-bokhandlere som har den. Er det noen som kan hjelpe meg, eller blir jeg nødt til å gjøre det "the hard way" og bestille fra det lokale Libris?

 

Linker mottas med takk.

 

:)

Endret av Kibs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et kjapt søk viser at boka kom ut på Direkte Forlaget. Det er lett å finne forlagets hjemmeside, men den er bare sorgen. Og det er forståelig, for ifølge Brønnøysundregisteret har forlaget gått konkurs. Så summa summarum tror jeg det kan bli vanskelig å få bestilt boka. Men den finnes iallfall på flere biblioteker og kan kanskje også dukke opp på loppemarkeder og antikvariater?

Lenke til kommentar
Et kjapt søk viser at boka kom ut på Direkte Forlaget. Det er lett å finne forlagets hjemmeside, men den er bare sorgen. Og det er forståelig, for ifølge Brønnøysundregisteret har forlaget gått konkurs.  Så summa summarum tror jeg det kan bli vanskelig å få bestilt boka. Men den finnes iallfall på flere biblioteker og kan kanskje også dukke opp på loppemarkeder og antikvariater?

8582657[/snapback]

:cry:

Men takk for informasjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...