Gå til innhold

HJELP!!! Nokia 6610 eller T68i


magneben

Anbefalte innlegg

Har fått tilbud om å kjøpe Nokia 6610 eller Sony Ericsson T68i til bra pris. Lik pris på begge. Har alltid hatt Nokia...ikke alltid vært like fornøyd. Vil ha en telefon som virker, som det ikke er noe problemer med. Føler jeg ber om trøbbel og problemer ved kjøp av Nokia. Men det er helt topp meny og lette å skrive SMS med.

T68i virker ut som en trofast telefon som virker, men er veldig skeptisk til meny og SMS-skriving. Dessuten kan vel ikke T68i motta bildeSMS fra Nokia.

 

Dette er ett vanskelig valg. Blir utrolig glad for tips og erfaringer.

På forhånd takk!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du ha en telefon som har _alt_ velger du Sony Ericsson T68i. Den har super batteritid, glimrende kalender (sync med Outlook via bluetooth, infrarød eller kabel), tri-band, bluetooth, enkel meny som brukes vha en god joystick. Eneste problemet med telefonen er at den kan være noe treg under sms-skriving.

 

Og nei, den kan ikke ta imot Nokia sine billedmeldinger. Men, den kan ta imot (og sende) både EMS og MMS (mye bedre enn Nokia sitt billed-skvip...)

Lenke til kommentar

God jul! :)

 

Jeg har en 6610 som jeg har hatt i over en måned og ikke hatt noe problemer med! Selv er jeg også en Nokia-bruker gjennom mange år, og syns også SMS-systemet er viktig.

 

Det kommer litt an på hva du faktisk bruker den til! Trenger du bluetooth? Kommer du til å bruke alle funksjonene eller sender du nesten bare SMS?

 

Jeg er hvertfall veldig fornøyd med min 6610 og kan anbefale den! :D

Lenke til kommentar

6610 virker buggete. I forhold til 7210 er menyene tregere og oppdateringsfrekvensen på displayet er slitsomt treg... Jeg jobber i et mobilfirma der jeg bl.a tester mobilene. Opplever ofte at 6610 klikker (spesielt i forhold til WAP) og må restartes (noe som i seg selv er slitsomt med Nokias latterlige av/på-knapp løsning...)

 

Siden Siemens S55 er en bedre mobil en T68i, anbefaler jeg at du vurderer den også. S55 skal selges med kamera inkludert, til samme prisen som T68i uten kamera. S55 har bl.a java og polyfoniske ringetoner. Bedre støtte for logoer, bakgrunner, skjermsparere og animasjoner enn Nokia og SonyE har den også, i kjent Siemens-stil :)

Lenke til kommentar

SMS på T68i er en vanesak.

Jeg skriver like fort på T68 som med nokia.

Det tar litt tid å vende seg til at mellomrom er på "1"-tasten.

Ellers så synes jeg T68 har noen fortrinn ovenfor Nokia.

Når du har tastet et or som har forskjellige løsninger, så får du se en rullegardin slik at du vet nøyaktig hvor mange ganger du må bla ordet for å få det fram, gikk du ett trinn for langt dytter du stikken opp, og så slipper du å bla hele runden igjen.

 

Hvis det kun er SMS-tasting som holder deg i tvil, så kjøp T68. Det er en omvenningsperiode på en liten uke så sitter det. Derfra blir det bare bedre.

Lenke til kommentar

molna: du som jobber i mobilbutikk burde jo vite at Nokia 6610 og Nokia 7210 bruker samme firmware. Begge er basert på Nokia 4.0 OS saken og kan bruke AKKURAT samme firmware'n.

Eneste grunn til at den ene skal være dårligere enn den andre er at den ene har en eldre versjon av firmware'n.

 

Men pga. av det teite tastaturet på Nokia 7210'n så ville jeg nok godt for Nokia 6610 eller ventet på Nokia 6100 som ser enda bedre ut.

Liten forskjell mellom 6610 og 6100, 6100 er bare litt mindre.

Lenke til kommentar
Takk for svaret...var masse hjelp i det :D  

Lurer fortsatt litt angående SMS-skriving. Er vant med Nokia som er helt superb på SMS. Treg...mener du da irriterende treg??  

 

Hvordan er ordboka i T68i kontra Nokia??

 

Har nå hatt min T68i i noen måneder og nå er ordboken "full". Det vil si at når jeg legger til nye ord i ordboken og legges de ikke inn likevel, selv om jeg får beskjed om det når jeg skriver ordet første gang. Neste gang jeg prøver å skrive ordet finner ikke telefonen det, men andre ord: borte!!! Damn!

Lenke til kommentar

Takker ALLE hjertelig for svarene :D

 

Slik det ligger an akkurat må, tror jeg at jeg ender opp med en T68i. Glemte å skrive at telefonene er nye, men UTEN garanti...da spørs det om jeg våger meg på en 6610!!! Tror T68i er en bedre kvalitetstelefon, når det gjelder feil og mangler.

 

CERVEZA: Hørtes lite artig ut at ordlista blir full uten at de eldste ordene blir slettet og de nye ikke blir lagt inn. Det virket helt uforstålig...der funker jo Nokia bra. Burde jo sjekke det opp om det virkelig skal være slik! Det var ett lite stikk i pelsen ja...men tror ikke det har så stor innvirkning på mitt valg!!

Lenke til kommentar

CERVEZA: Stemmer det. Nokia-telefonene sletter det eldste ordet og legger til det nye...slik rullerer det hele tiden. Ganske kjipt viss man plutselig ikke kan legge inn nye navn i ordboka.

 

Kanskje noen kjenner mer til dette?? Kanskje ordboka kan slettes og man kan begynne på ny?1?

Lenke til kommentar

molna: jaja, skrev litt feil, men du skjønte hva jeg mente...du jobber med mobiltelefoner i allefall.

 

Det er ikke bare firmwaren i 6610 og 7210 som er lik, er faktisk akkurat samme hardware i de også. Er akkurat samme telefon med forskjellig utseende. Med litt hjelp så kan man få 6610 dekslene til å passe på en 7210.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt en T68i i et par mnd, og jeg skriver kjappere meldinger enn de fleste jeg har testa imot som bruker nokia. Det finnes en liten sak på T68i som jeg synes er ganske genial; nemlig den "statusknappen" på siden av telefonen. Hvis du holder den oppover mens du trykker på f.eks. 2, blir det en B, holder du den nedover blir det en C.

 

Trenger litt trening og tid for å bli skikkelig vant til den, men etterhvert går det kjempefint å skrive meldinger kjapt.

 

T68i er etter det jeg har skjønt og erfart også mye mer stabil når det kommer til feil enn noen Nokia-telefon som er utgitt de siste par årene. Feilprosenten på solgte T68i er meget lav. Siden du ikke har med garanti på kjøpet burde det i mine øyne ikke være tvil i det hele tatt.

 

Du hørtes også bekymra ut når det gjelder menyen, men det har du ingen grunn til. Den er kjempegrei. Men som med Nokia-telefoner må du jo selvfølgelig trykke litt for å bli vant til den. Joystick'en er genial :)

Lenke til kommentar
CERVEZA: Stemmer det. Nokia-telefonene sletter det eldste ordet og legger til det nye...slik rullerer det hele tiden. Ganske kjipt viss man plutselig ikke kan legge inn nye navn i ordboka.

 

Kanskje noen kjenner mer til dette?? Kanskje ordboka kan slettes og man kan begynne på ny?1?

 

Jeg har sendt mail til support hos SEM med spørsmål om ordboken, så får vi se hva de svarer. Ingen andre her som vet det kanskje?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...