Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Tråden om operasjon av trang forhud


Gjest Gjest :)

Anbefalte innlegg

En ting som jeg har lurt på... har alle dere som har tatt operasjonen fortalt det til noen i forkant av inngrepet? Jeg kommer nok til å la være å fortelle det til noen, ettersom jeg ikke klarer å snakke om penisen min med familien... Det blir bare for flaut. Har bare fortalt det til en av bestevennene mine foreløpig. Håper det er andre der ute som er i samme situasjon som meg og ikke forteller/fortalte det til noen.

Jeg sa det til vennen min, og de lurte værtfall når jeg kom nesten hinkene, og jeg har også mange venninder så di lurte også på hva som hadde skjedd, så da var det jo bare og fortelle da. Men det ordner seg :-) Lykke til :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+56132

Jeg vurderer egentlig å ta en forhudsoperasjon, ikke fordi jeg er spesielt seksuell aktiv men trang forhud plager meg nok fra før av som det er. Men er det mulig å velge selv om man vil fjerne hele lua eller bare snitte opp? Like greit å ta forhuden nå enn om ti år for å si det slik :)

Lenke til kommentar
Gjest Gjest

Er trangforhud når det gjør vondt å dra tilbake huden rundt penishodet? Når åpningen ikke er stor nok på en måte? :S Noen som har et bilde? :blush:

 

Jeg har veldig lyst å ta dette ingrepet, men vet ikke helt om jeg tør. Jeg er veldig flau av meg, og vil ikke at familie/venner skal vite om det. Noe jeg vil ha for meg selv alså. Derfor lurer jeg på hva som skal til!

 

Jeg ringer fastlegen min og spør om en time ? Også snakker vi litt, han ser på penisen min og bestemmer hva som skal skje?

 

Er opperasjonen gjort på en dag? kan jeg komme om morgenen og kjøre hjem til kvelden?

 

Har folk taushetsplikt om dette, selv om jeg er 17 ?

Lenke til kommentar

Jeg har blitt operert. Da dro jeg først til fastlegen, og han fikk sett på situasjonen. Ble henvist til urolog, og dro dit så også han kunne se på det. Fikk time for operasjon, og selve operasjonen gikk veldig fint. Dro hjem samme dag, lokal bedøvelse.

 

Skal være mest mulig i ro, som jeg ikke var så flink til. Gjør litt vondt etterpå, og det kjennes ut som at noe presser. Jeg valgte å ikke fortelle det til familien, og da er det bare samboeren min og en bekjent over nettet som vet om inngrepet.

 

Hadde ikke hatt sex før operasjonen, av åpenbare grunner, så jeg kan ikke si noe om forskjellen. Men er vel gitt at det blir mindre følsomt.

 

Kan se at det er sydd, og er noe posete i "hvil og hvil", så rent estetisk var nok status best før operasjonen. Men tror jentene setter pris på operasjonen.

Lenke til kommentar

Mener at forhuden ble fjernet, men jeg har ikke tenkt så mye på det. Jeg tror det kostet ca. 500 kr (+?), hvis jeg ikke tar helt feil, og så kommer konsultasjon hos fastlege og urolog i tillegg.

 

Så ca. en tusenlapp blir ikke helt feil. Husker jeg følte meg robbet ved første besøket hos urologen, siden det ikke tok 5 min engang.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Andrivio_*

Vel da fikk jeg gjort dette i går da jeg ikke har fått forhuden over hodet selv i slapp tilstand. Ble fortalt at dette er en forhud "sykdom" som er mer normalt enn de fleste tror.

Selve dagen:

 

jeg kom inn på sykehuset ca halv 8 tiden på morgen, der jeg måtte vente en liten stund før overlegen skulle se på den igjen. Ble fortalt at de måtte skjære vekk underkant av 1cm av forhuden fordi hele tuppen hadde mistet sin elastisitet.

 

Skiftet til pasientklær og satt meg i en sykeseng for å vente. Fikk noen smertestillende menst jeg ventet på å bli hentet.

Etter ca en halvtimes venting og ferdig utlest Pondusblad kom en sykepleier å hentet meg og ble kjørt rett inn i operasjonssalen der jeg ble møtt av overlegen som sjekket meg og en annen lege, en narkoselege ei snerten bærte som skulle vaske penisen med noe som var fryktelig kaldt.

 

Så fikk jeg på intravenøs i hånden der narkoselegen sprøytet inn en liten dose narkose menst overlegen stakk 4 bedøvende sprøyter rundt om lokalt på penis ved roten. Etter ca 5-10min hadde jeg ikke følelse i mine familiejuveler og penis. (er vel sånn det føles å ikke ha penis?! :p) Jeg var ved bevissthet under hele operasjonen å preiket og snakkest om alt mulig mens de holdt på.

 

Narkoselegen sprøytet inn narkose etter ønske om jeg kjente noe spesielt vondt noe jeg fikk et par ganger, ikke fordi det gjorde vondt, men fordi jeg kjente at det er på tide med en ny dose når det ble litt stikking av nålene.

 

20min etter første narkosedose var operasjonen ferdig og jeg ble hentet av en ny snerten bærte som kjørte meg inn til overvåking der jeg etterhvert fikk sovet ut litt.

 

Når jeg våknet kjente jeg ubehag i stingene med svie, så jeg fikk par smertestillende som funket etter 1-2min. Frokost fikk jeg også, som må ha vært den beste frokosten på lenge ettersom jeg ikke hadde spist på 14t.

 

Rundt ca kl 13 fikk jeg på meg klærne og måtte pisse før jeg fikk dratt hjem sikkert for å sjekke om alt var i orden og at jeg ikke pisset blod eller noe. Fikk med meg noen Paralgin Forte, en salve som skulle brukes ved sårhet og ømhet. når kl ble rundt 13:30 fikk jeg dra hjem med beskjed om at ejg ikke skulle tule med snabben i løpet av de førstekommende 2-3ukene. (er det mulig?? :p)

 

Ettertiden:

 

Vel når sitter jeg her, min første dag etter operasjonen og har enda ikke rørt verken tabelettene eller salven. Var faktisk verre i ettertid når jeg opererte stortåen for inngrodd tånegl. Så sålangt har jeg bare tatt det med ro, ingen ubehag verken ved pissing eller noe spesiell bevegelse. Eneste som kan vær ubehagelig er når man ved uhell dulter borti penishodet. For min del angrer jeg på at jeg ikke gjorde dette for lenge siden når jeg merket at forhuden ble stram noe den har vært nå i ca 8mnd.

 

Til dere som sitter å gruer dere eller lurer på noe om dette:

 

Denne operasjonen var for min del helt smertefri sett bort ifra det lille du kjente når legene stakk sprøyter. Er dere som jeg var plaget av at forhuden hadde mistet sin elastisitet eller bare stram forhud, ikke nøl med å kontakte lege for å snakke om problemet. Denne typen problem har legen sett/hørt om oftere enn folk flest tror, dette er nesten mer eller mindre helt normalt at slike ting skjer. Jeg nevnte dette for mine foreldre og til og med faren min hadde opplevd dette i en alder av 3år.

 

For dere som har spm angående dette, så bare send PM til Andrivio :thumbup:

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Andrivio_*
Tok det to døgn? Du måtte inn kl 0800 dag 1 også drog du hjem 1330 dag 2? :S

 

 

nei, kom hjem kl 13:30 samme dag som operasjonen :) fra 07:30 - 13:30

Lenke til kommentar
Gjest Guest_mysterio_*

Nå har det gått nøyaktig en måned siden jeg ble omskjært, og jeg har ikke angret et eneste sekund. Hadde et meget vellykket samleie i går. Fantastiske greier. Før jeg ble omskjært hadde jeg bare 2-3 vellykkede samleier, og sikkert 50 mislykka. Forhuden min var noe helvetes stram, så var et under at det faktisk funka til tider. Kombinerte med glidemiddel og kjørte på uten kondom, så det funka en gang i ny og ne. Men nå er alt fint! :)

 

 

 

Og til alle dere som tviler på om dere skal kutte snabben eller ei. Før eller siden må dere under kniven om dere skal ut og nedlegge piker i fremtiden, så hvorfor ikke ta det med en gang?

Alle i min familie, samt venner og skole viste om mitt inngrep, siden jeg fra sekund en var åpen og ærlig, noe som gjorde meg imun mot spydigheter og flauhet ved inngrepet. Pølsa er jo best uten skinn på uansett!

Lenke til kommentar
Gjest Gutt17

Hei. Jeg er en gutt på 17 år, som er litt usikker på min egen tilstand. Saken er nemlig den at jeg er uklar i oppfatningen av hvor langt forhuden vanligvis dras ned i erigert tilstand. Når penisen min er slapp er det intet problem: jeg kan da forhuden så langt ned at den "går i ett" med resten av penisen. Når den er stiv er det derimot en annen sak. Forhuden kommer seg over hodet, men bare så vidt. Og når jeg slipper den, glir den bare rett tilbake. Jeg innbiller meg at man skal kunne gjøre det samme med forhuden når penis er erigert som jeg kan gjøre når den er slapp, nemlig å dra den heelt ned så man ikke ser noen klar kant. Riktig?

Og hvordan oppfører forhuden seg under samleie? Den beholder sin plass tilbakedratt hele tiden?

Lenke til kommentar

Så lenge du får den helt av, har du i alle fall ikke trang forhud.

 

Det er ikke så uvanlig at man får den bare rett bak hodet, og at den nesten blir liggende som en "mansjett" bak. Ofte vil frenum (den hud-saken på undersiden av hodet) gjøre slik at du ikke får dratt den lengre bak, og at dette blir ubehagelig.

 

Noen har mer forhud enn andre, så for noen vil også forhuden dekke hodet selv i erigert tilstand, selv om de kan trekke den helt bak.

 

Sex uten kondom, når man har såppass mye forhud som du sier du har, tipper jeg den vil bevege seg litt frem og tilbake. Men dette er nok ikke noe problem, og i alle fall ikke noe du vil tenke på der og da ;)

Lenke til kommentar
Gjest Dragon88

Jeg har enda noen spørsmål som jeg lurer på og ikke har fått svar fra legen i forkant av operasjonen. Jeg fikk beskjed om at de nærmeste dagene etter operasjonen må jeg ta det med ro. Dette mener jeg er ganske diffust og uklart, så hva vil det si egentlig? Hvor lenge måtte dere "ta det med ro" før dere kunne fungere som normalt, om dere skjønner hva jeg mener. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg skal ha bursdagsfest (blir 20 år, yay) tre dager etter operasjonen. Kan jeg fungere normalt som vert for gjestene mine, for eksempel kjøre bil (mye), lage mat, servere osv? Bare for å være ærlig, så kommer ikke verken legens eller deres råd til å påvirke mine besultninger, ettersom ting er avgjort allerede. Kan ikke avlyse en bursdagsfesten av flere årsaker.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest
Jeg har enda noen spørsmål som jeg lurer på og ikke har fått svar fra legen i forkant av operasjonen. Jeg fikk beskjed om at de nærmeste dagene etter operasjonen må jeg ta det med ro. Dette mener jeg er ganske diffust og uklart, så hva vil det si egentlig? Hvor lenge måtte dere "ta det med ro" før dere kunne fungere som normalt, om dere skjønner hva jeg mener. Grunnen til at jeg spør er fordi jeg skal ha bursdagsfest (blir 20 år, yay) tre dager etter operasjonen. Kan jeg fungere normalt som vert for gjestene mine, for eksempel kjøre bil (mye), lage mat, servere osv? Bare for å være ærlig, så kommer ikke verken legens eller deres råd til å påvirke mine besultninger, ettersom ting er avgjort allerede. Kan ikke avlyse en bursdagsfesten av flere årsaker.

 

Slappa mann, dagen etter jeg ble omskjært gikk jeg vanlig. Så lenge du har bandasjert kuken så den følsomme delen ikke kommer borti boksern er det null problem.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Gjest Dragon88

Da har jeg tatt operasjonen, og det gikk bedre enn jeg trodde. Gjorde ikke vondt i det hele tatt og har ikke hatt noen smerter enda (bortsett fra da sykepleieren skiftet bandasje i dag). Har ikke turt å sett på resultatet enda, men må skifte bandasje igjen i morra. Jeg tror jeg kommer til å få et stort problem angående ereksjon, fordi jeg begynner å slite med å holde den nede allerede dagen etter operasjonen, noe som jeg antar vil gjøre noe helvetes vondt. Har noen av dere et forslag til hva jeg skal gjøre med det, altså klare å unngå ereksjon i nesten en måned?

Lenke til kommentar
Da har jeg tatt operasjonen, og det gikk bedre enn jeg trodde. Gjorde ikke vondt i det hele tatt og har ikke hatt noen smerter enda (bortsett fra da sykepleieren skiftet bandasje i dag). Har ikke turt å sett på resultatet enda, men må skifte bandasje igjen i morra. Jeg tror jeg kommer til å få et stort problem angående ereksjon, fordi jeg begynner å slite med å holde den nede allerede dagen etter operasjonen, noe som jeg antar vil gjøre noe helvetes vondt. Har noen av dere et forslag til hva jeg skal gjøre med det, altså klare å unngå ereksjon i nesten en måned?

 

Det er bare og bite sammens tennenene, og slappe av, jeg hadde det problemet også værtfall om morgenen, men forte seg ut på noe kalde gulv eller noe sånt. og 1 månde var litt og ta i, etter 2 uker så går det fint og ta en rolig forsiktig ronk :-) men hold tankene unda seksuelle ting.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Guest_holla_*
Det er bare og bite sammens tennenene, og slappe av, jeg hadde det problemet også værtfall om morgenen, men forte seg ut på noe kalde gulv eller noe sånt. og 1 månde var litt og ta i, etter 2 uker så går det fint og ta en rolig forsiktig ronk :-) men hold tankene unda seksuelle ting.

 

Jeg tok en kjapp en nøyaktig en uke etter jeg ble omskjært, med sting rundt hele kuken. Brukte litt fuktighetskrem og drit, men det funka fjell:P!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...