Gå til innhold

Tatung 32" til 5000.


Anbefalte innlegg

PS:

Da jeg kjøpte TV i november stod det nettopp mellom HANNspree og Tatung. Jeg var innom en Datakjedebutikk som hadde HANNspree 37" men ikke 32", og Tatung V32MCAK inne. HANNspree 37" hadde imho ikke like godt bilde som Tatung 32", det avgjorde valget for min del. Det spilte også en rolle at Tatung har en aktiv importør som svarer på mail og virker veldig opptatt av fornøyde kunder. Hvem som representerer HANNspree i Norge har jeg ikke klart å finne ut.

Du kan ikke sammenligne 37" og 32" på den måten. Selvfølgelig var Tatung bedre, den ville mest sannsynlig vært bedre enn en 37" til 10k.
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann

 

Har nå sendt inn en klage på min 32" MCHK-EE1 til tatung om at det er lavoppløselig bilde med alle typer kilder.

Samme type som jeg har lest ved andre poster her, som feks at bildet henger igjen. (nærbilde av ansikt, også står panna stille mens resten beveger på seg...)

Pluss at jeg av og til får blå utlinjer... Altså at jeg får en ekstra kant med blått. Går bort når jeg skrur tven av og på. noen andre med samme problem?

 

Har noen sjangs til å linke til en GOD innstilling av bilde? Med kontrast og belysning og alt det der?

Det er veldig mye frem og tilbake her at jeg blir litt svimmel...

 

og siste ting:

 

jeg har en macbook med mini-dvi ut.

Hva gjør jeg?

 

mini-dvi => vga ?

 

eller

 

mini-dvi => dvi => HDMI ?

 

og hvorfor?

 

tusen takk til dere som svarer!

all ære! :)

Lenke til kommentar

har nettop kjøpt og satt opp min tatung v32mcak, har ikke tuklet med noen av instillingene.

 

Prøvde å spille litt ps2 på den for å teste vidunderet, og la merke til at det kommer sorte "blink" av å til, veldig fort fram å tilbake, jeg spurte kjæresten om hun så de, hun gjorde det og. Jeg testet umiddelbart med en annen kilde, dvd spilleren min i scart inngang nr2, og myste nøye for å se om det skjedde flere ganger, og det gjorde det.. Prøvde og å sette den gule coax kabelen fra ps2en i steden for scarten rett i tven under "composite" eller hva det er.. Det kom fortsatt uregelmessige blink der hele bildet ble sort.. Utrolig irriterende, kan det være en innstilling eller har jeg kjøpt en tv med feil?

 

Edit; Pratet med en, han mente å ha sett dette før der en tv hadde overopphetingsproblem, han trodde dette kunne være det samme.. Fint om noen som har litt peiling kunne sagt noe :)

Endret av r0zie
Lenke til kommentar
Om det er MCAK du har går det ikke, da den ikke har pixelmapping.

 

Er klar over det, men man kan vel fortsatt sette oppløsningen til 1360*768 eller deromkring og få et bedre bilde. Problemet er bare hvordan jeg gjør det ? Har prøvd med powerstrip og i Nvidia kontroll panelet men får det ikke til....setter veldig pris på hjelp.

Lenke til kommentar
Da har tv'en kommet i hus. Men får ikke til 1366*768 over VGA, nærmeste jeg kommer er 1024*768, noen tips til hvordan få fikset det? Har Ati skjermkort.

 

Også er det noen som har noen brae innstillinger til lysnivå?

 

Jeg har en Philips, men jeg regner med at den er samme greiene...

Du kan åpne CCC - Advanced (dobbeltklikk på ATI-logoen ved siden av klokka), hvis du får opp basic menyen, velger du Advanced og neste... Så velger du Display Manager, og derifra burde det være enkelt... Oppløsningen skal være 1360 x 768 eller 1280 x 768, er ikke helt sikker på hvem.

Lenke til kommentar

Jeg har fått 32MCAK til jul og er godt fornøyd med bildekvaliteten. Men satan for noe irriterende drit dette DVI-HDMI greiene har vært. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få det til å funke. Av og til når jeg restarter PC-en bestemmer den seg for å finne skjermen, andre ganger ikke. Nå har den nektet å finne skjermen på evigheter. Jeg har nvidia skjermkort. Noen som har peiling på hva som kan være problemet?

Endret av Geir M
Lenke til kommentar

Skal da snart kjøpe ny tv, vet noen hvordan det funker med Xbox 360 over VGA inngangen. Ble litt redd med den 1:1 pixelmapping, siden dette er konsoll burde det ikke være noe problem, right? :p Vil gjerne ha full oppløsning fra Xbox'en. Snakker om MCAK her ;)

Grunnen til at jeg vil ha den over VGA er at Xbox'en skalerer dvd bildet opp til 720p, noe som den ikke gjør via komponent inngang eller scart. Heller ikke hdmi etter det jeg har hørt ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...