Gå til innhold

Anbefaling av RPG-spill


Anbefalte innlegg

Har vært borte litt fra gaming verden en god stund, men har den siste tiden spillt Elder scrolls- Oblivion. Jeg er blitt helt hektet på RPG, noe jeg ikke har vært tidligere av uvisse årsaker. Etter å ha spillt dette er jeg på utkikk etter et nytt (flere også) RPG spill, helst med en stor offline del da online ikke er helt min greie ennå. Så lurte jeg på om noen hadde anbefalinger av gode RPG til PC, type Oblivion?

 

På forhånd takk for respons:-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er grafikk et viktig element for deg? Hvis nei, anbefaler jeg å ta en titt på Fallout 2. Ganske gammelt RPG, varer tilnærmet evig.

 

Ta også en kikk på forgjengeren til Oblivion - Morrowind. Mye bedre enn oblivion etter min mening, grafikken er ett hakk ned men alt annet er stort sett bedre i Morrowind.

Lenke til kommentar

Bestill Forgotten Realms Deluxe Edition fra Gamezone (tilbud nå) eller et annet sted hvis du finner det billig. Vil tro at du har litt å fare med en stund, da.

 

http://www.gamezone.no/index.php?main_page...oducts_id=26656

 

Inneholder:

 

* Neverwinter Nights m/tilleggspakker

* Baldur's Gate m/tilleggspakke

* Baldur's Gate 2 m/tilleggspakke

* Icewind Dale m/tilleggspakke

* Icewind Dale 2

 

Edit: Av nyere spill anbefaler jeg helt klart Neverwinter Nights 2, som er betydelig bedre nå enn ved release pga. patcher. Det kommer også snart en oppfølger.

 

Edit 2: Og Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Endret av andir
Lenke til kommentar
Ikke for å pirke, men vil kalle Diablo spillene for Hack & Slash, ja så klart er Rpg elementer der å, men får ikke RPG følelse over det  :blush:

 

 

Baldurs gate 1 og 2 :thumbup:

 

Neverwinter nights 1 (og 2)?

8482006[/snapback]

 

Hack & Slash er en sub-sjanger under rollespill. :)

8482048[/snapback]

 

 

 

ok :p

 

men vil ikke anbefale Diablo 1 og 2 , er dårlig spill :no:

Lenke til kommentar

Tja, for å være dårlige spill må jeg si mange spiller det, spesielt med tanke på alderen. Snodig det der.

 

Om du vil ha RPG med samme grafikk som Oblivion så er det nok ikke mye å velge i (iallefall enda) men det finnes flere eldre perler.

 

Fallout serien.

Baldurs gate serien.

Neverwinter nights serien.

Gothic serien (3'ern så ligger du vel ca på Oblivion grafikk)

Diablo, mindre dialog, mer slakting. Liker du den slags så kjør på ;)

Elders scrolls: Morrowind. Mer sjarm og unik stil enn den Oblivion, litt dårligere grafikk.

Lenke til kommentar

Støtter forslagene om Knights of the Old Republic og Vampire Bloodlines. Disse har ganske bra grafikk, selv om de nok blekner i forhold til Oblivion.

 

Men Fallout 1 og 2 må bare spilles om du virkelig liker RPG. De gir en uovertruffen frihet til å gjøre hva du vil og spille på din måte. Du kan drepe omtrent alt og likevel vinne, eller unngå å drepe noen. Og spillene har veldig god atmosfære til tross for foreldet 2D-grafikk.

Lenke til kommentar

Diablo serien har vel ikke så mye felles med spill ala Oblivion. Diablo er typisk hack and slash "rpg", mens Oblivion er åpent og et mye mer fullblods rpg.

 

Støtter det meste som andre har anbefalt her, og jeg vil (også) helt klart anbefale :

 

Gothic serien : 3'ern er like pent som Oblivion, og alle disse spillene er i samme gate og setting som Oblivion.

 

Vampire : Bloodlines : Foregår i nåtid, om enn en mer skitten nåtid. Du spiller vampyr, og verden er fylt av andre vampyrer, vareulver, spøkelser og selvsagt mennesker. Spillet bruker halflife 2 motoren og er rimelig pent på øyet. Et fantastisk spill som dessverre ikke fikk den oppmerksomheten det fortjener. Spillet er også helt klart for et mer voksent publikum.

 

Fallout 1 og 2 : Fantastisk sci-fi post apocalyptisk serie, og etter min mening kanskje de beste rollespillene noen sinne laget. Men spillene begynner å dra på årene og er ikke så pent på øyet.(Bethesda (utvikler av oblivion)har nå kjøpt opp rettighetene til serien og kommer "snart" med en oppfølger)

 

Star wars : Knights of the old republic : Av litt nyere dato, så det ser også ok ut grafikkmessig. Rimelig åpent of veldig bra rollespill, selv om man ikke er helt fan av Star wars universet.

 

Baldurs gate 1 og 2 : Veldig god fantasy serie, men som også begynner å dra på årene.

 

Planescape : Torment : Stemning og story! Et fantastisk rollespill som fokuserer mer på en god story og stemning enn kamp. Men den begynner også å bli litt lang i tanna (gammel).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...