Gå til innhold

TEST: Lian Li PC-101B


Anbefalte innlegg

Bra respons her ja. :)

Det stilleste kabinettet jeg har/har hatt er ett blytungt "monster" av et Chieftec Dragon BigTower med *10* vifter styrt av en kjekk viftekontroller fra Microplex (på 7Volt). Her er det X2-innmat (Thermalright XC90cu) og temperaturer er *meget*lave til tross for max klokket CPU og X1950Pro.

Lian-Li kabinettene (inkludert mitt rådyre Cube) skrangler fælt.

Cube'n med Core2 Duo innmat og vannkjølt med 1 dual og 2 single 120mm raddiser er dog rimelig stille med tanke på viftestøy (Zalman viftekontroller som styrer like mange vifter somi  Dragon-toweret). :D

 

PS.

Chiftec "blyklumpen" kostet meg 300kr inkludert vifter, Cube'n det tidobbelte inkl. radiatorer.

Ikke vanskelig å se hva som er det beste kjøpet vel?

8431645[/snapback]

 

Har du link til kabinettet ditt? Helt enig i pris/fornuft argumentet her. 300 kontra 2500 sier seg vel selv. Selv har jeg kikket mye på Antec P182, og jeg regner med at det blir siste løsning for meg. Forhåpentligvis, for jeg er temmelig lei av prøve og feile..

8431684[/snapback]

 

Prøv å spør litt rundt på SilentPCreview. der har de mange bra tips, Antec p180 er et av de beste kabbisene til å bygge stille viftekjølt i, men som sagt, man må begynne med komponentene. Ellers er jo alltid store mengder metall alltid et bra triks :) Jo større ribber jo bedre.

 

AtW

8431809[/snapback]

 

Det er der jeg har funnet ut de gode egenskapene bak Antec P180. Det er jo et samarbeid mellom Antec og en av folka på SPCR som har skapt kabinettet. Derfor jeg ble litt gira når jeg så at det kommer et P182 kabinett. Det skal jeg ha. Også er det 7200 rpm disker i 2,5" format ute, og sette slike i strikker i kabinettet, kanskje i RAID, må jo bli helt supert.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er en idiot som har kjøpt meg Lian Li PC-101B.

Er fornøyd, men det blir litt trangt med plass har du Fullsize ATX hovedkort, 7 harddisker og MIST 500W (ikke-modulær) PSU med dertil PSU-kabler som du må få plass til og gjemme unna.

Jeg satt inn en Lian Li 4-in-3 drevramme ("Aluminium expansion kit") for å få plass til de to PATA diskene jeg har (resten er SATA) siden PATA-harddiskene kommer nærmere de to IDE-kontakene på hovedkortet slik.

 

Tror jeg har nådd grensen for hvor mye man kan få plass til i et slikt kabinett.

 

Men jeg hadde et et eldgammelt kabinett før dette, så trenger bare noe nytt. Kommer ikke til å kjøpe noen nytt kabinett på lenge nå.

 

Synes de fleste nettside som har kabinetter til test alltid bare tester de med 1 CD-ROM, maks 2 harddisker (hvis ikke bare 1) og mini-atx hovedkort og selvsagt modulær PSU (som "alle" har i dag). De bør teste kabinettene med en del mer hardware installert synes jeg.

Endret av saivert
Lenke til kommentar

Hmm... Jeg som akkurat har bestilt dette kabinettet, også så mye negativ omtale! Vår alles kjære "Stoolman" benytter dette kabinettet, og har anbefalt det til meg. Eneste han har gjort med det er å bytte ut alle viftene med 16dB MIST vifter, og han sier det knapt er hørbart! Ingen problemer med lyd som forplanter seg i det hele tatt med 1 raptor og 3x500GB disker. Det er i utgangspunktet bra nok omtale for meg!

 

Kommer tilbake med min personlige vurdering etter at jeg har fått det og fått testet det litt!

Lenke til kommentar

Hva andre anbefaler bør du ta med en klype salt, selv om det er kongen. Kanskje stoolman (kjære eller ei) har dårlig hørsel? Du skal slite med Raptor i det kabinettet om du ønsker det lydløst. Eller du vende det døve øret til. Har raptor selv, og jeg lar ikke denne stå naken i et kabinett. Den er bygget inn i en Silentmaxx HDD Silencer, og selv da hører man at den jobber.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...