Gå til innhold

Motorstorm og ratt?


aJens1

Anbefalte innlegg

Noen som har prøvd og spille Motorstorm med ratt? Fikk ratt til og virke etter at jeg lastet ned en oppgradering av spillet, men problemet er at pedalene ikke reagerer som de skal, alt annet virker. Men når jeg gasser beveger bilen seg i 3-4 km/t, ikke lett og vinne noe løp da. Flere som har opplevd samme??

 

Er avhengi av ratt nå pga at jeg sitter med høyre arm i gips, prøvd og spille med venstre hånd og kontroll men det er ikke så ille lett.. :cry:

 

God erfaring med ratt på både Formula One og Ridge Racer, og ikke minst Gran Turismo (ingen spill så langt som er så bra med ratt). Jeg har et Logitech Driving Force Pro ratt, så har man det er det bare å plugge det i...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SIXAXIS kontrollen fungerte greit.. :) Litt vanskelig med en hånd, ikke alle knapper jeg rekker, men det får duge så lenge.. Har i det minste klart og vinne løp så det går framover..

 

Veldig overrasket over hvor godt SIXAXIS egentlig virker, veldig god følsomhet, hadde ikke helt troa på den før jeg testet.

 

Litt skuffet over at Motorstorm ikke støtter ratt, bortsett fra det er det et topp spill..

 

 

Ser dere online snart... :dribble: bare litt mer trening først...

Endret av aJens1
Lenke til kommentar

Hehe... Godt det ikke er bare meg med gips da.. :) Etter litt trening begynner jeg å bli brukbar til og spille Motorstorm med venstre.

 

Har heldigvis ikke så lenge igjen med gips jeg da, men har en lang periode framfor meg med å trene opp høyre hånd igjen etter opperasjon.

 

Fikk beskjed av lege om å spille piano, men satser på at PS3 spilling kan hjelpe meg.. :D

Lenke til kommentar
sixaxis er utrolig vanskelig å bruke. Prøvde Motorstorm hos en venn, og må si den bevegelsessensoren er for følsom ;)

8291519[/snapback]

Det er nok bare en vanesak, syns følsomheten var veldig god jeg. Hadde ikke vært lett og spille hvis den var dårlig etter min mening. Men folk er jo forskjellig så burde vært mulig og tilpasse etter egen smak.

 

båt beinet det er snakk om eller? fikk gipsen på tisdag. så fikk prøvd ps3 i 3 dager før jeg måtte opperere!

8292192[/snapback]

Ikke helt med på båt beinet?? Har tatt to ben i handa, de som er før knokene til lillefinger og ringefinger, pluss at jeg har to knoker mindre nå... :no:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...