Gå til innhold

Scrubstråden vol. 2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spoiler for dei som ikkje har sett sesong sju:

 

Det me ser i bloggen kan tyde på at både Bob og Keith framleis er med på laget. Bob hadde eg forventa å bli med heile tida, men Keith har falt litt ut sidan brotet med Elliot, eg har litt sansen for han, så det er fint.

 

Eg har sett alle lydkommentarane på DVD-ene og alle kommenterer at Ken Jenkins (Bob Kelso) er verdas snillaste person og den som er mest forskjellig frå sin karakter. Noko eg kan tru på, av det eg har høyrt og sett av kamera verkar han absolutt som ein sympatisk og grei kar.

 

Vil oppfordre alle som er over snittet interesser i Scrubs til å sjå ekstramaterialet på DVD-ene, lydsporene samt videobloggen. Du får ein innsikt i korleis dei har det på jobb og mange artige kommentarer. Har lasta ned alle videobloggene, men ikkje fått sett gjennom dei endå.

 

I kveld sendes siste Scrubs-episode i sesong sju som og er den siste på NBC. Før hausten ser me neppe noko til sesong 8, håpar bloggen blir oppdatert jevnlig så eg har noko nytt med jamne mellomrom.

Lenke til kommentar

Skriver i spoiler jeg, kanskje noen ikke har sett den enda.

 

 

Selv om det var litt rart å se Kelso igjen etter sist gang, var denne en verdig avslutning på sesongen. Eventyrfortellingen var bare genial og JD som landsbyidioten kom ikke som en sjokk, især når det er Cox som er fortelleren. Karakterene til andre var også perfekt. Men dessverre, for de som ikke fikk det med seg, så endte ikke virkeligheten like lykkelig som i eventyret. Det blir uttrykt både i starten og slutten. Men må si at jenta var søt! Kanskje en må ta tur innom sykehuset i blant? :p

 

Lenke til kommentar

Fasinerende episode, det kommer tydelig fram at det er JD som har stått for regisesseringen av den ihvertfall! Og for en jobb han gjør. Samtlige skuespillere tildeles passende roller (sett fra Cox' perspektiv anyways...). Interessante spesialeffekter også; når Janitor tramper f. eks, og når rommet til prinsessens (Elliot) huspike transformeres til sykesengen på Sacred Heart ved å vende på all møbler etc. Stilig!

 

Morsom var den og. JD som engelskmann/ire, og når godeste Bob Kelso hilser på landsbyen etter en forholdsvis skummel entré.

 

10/10. Herlig sesongavslutning! Ses til høsten, var det?

Endret av excel
Lenke til kommentar

Fordi: (Spoiler for sesong sju)

 

NBC har sendt dei siste tre episodane i feil rekkefølge. Dei har sendt dei i denne:

 

7x09 - My Dumb Luck

7x10 - My Waste Of Time

7x11 - My Princess

 

Den riktige rekkefølga, produksjonsrekkefølga er:

 

7x09 - My Princess

7x10 - My Dumb Luck

7x11 - My Waste Of Time

 

Årsaken er at dei ville avslutte serien på NBC med ein flashy episode, noko My Princess utvilsomt er. My Waste Of Time derimot avslutter med JD og Elliot som leiker med Sam, det hadde nok blitt litt irritasjon blant folk om dei avslutta akkurat der, spesielt sidan det ikkje er annonsert noko om neste sesong. Det kunne dei ikkje uansett, sidan det ikkje er kome noko offisiell uttalelse frå ABC om serien endå. Det hjelp riktignok lite å sende i feil rekkefølge for historien sin del, My Waste Of Time er uansett siste episode til dags dato, så den riktige rekkefølga å sjå episodane i er den siste eg skreiv over.

 

Episoden hadde hatt veldig godt av ein utvida versjon. Det gjekk litt fort i svingane. Ellers var den ganske bra, sjølv om den ikkje overgår My Musical, som var fabelaktig.

 

Lenke til kommentar
Interessante spesialeffekter også; når Janitor tramper f. eks, og når rommet til prinsessens (Elliot) huspike transformeres til sykesengen på Sacred Heart ved å vende på all møbler etc. Stilig!

Enig, det var sykt stilig! Elsker når de går "the extra mile", sånne ting gjør serien ekstra fantastisk!

Lenke til kommentar
Bra episode. Men det Zeph sier her jo ganske viktig.

 

Avslutningen det skulle bli, hinter jo mer til et forhold mellom JD og Elliot, enn den avsluttningen som det ble.

Så sant, så sant.. Jeg har ofte undret over om de to vil ende opp sammen eller ei. Forekommer jo hele tiden hinting, og hadde jo vært så happy ending på serien om de hadde blitt sammen igjen i sesong 8.

 

Når jeg tenker på det er det 2 "par" i serien. Turk og Carla, og Elliot og JD (JD og Turk er jo det største paret av dem alle, men valgte å utelukke dem her). :p Det som sier meg imot denne teorien er at det hadde vært så typisk Amerikansk Sitcom!! En ekstrem klisje! Jeg syns det virker veldig som om Scrubs prøver å unngå det veldig typiske Sitcom image, og er derfor veldig usikker på hvordan seriens skilte par kommer til å ende opp.

 

Innspill takk! :D

Lenke til kommentar

Syns det har vært mange tilfeller da det hintes til at JD og Elliot ikke passer sammen. En gang var da JD oppsummerte episoden med noe som "All couples goes through the same crap, but in those reletionships where they are meant to be, one of them will always try to fix it" eller noe. Og etter det kom det et klipp hvor Elliot og JD hadde krangla, og begge to bare gikk sin vei.

 

Det kuleste parret i Scrubs må være Cox og Jordan :p Herlig

Lenke til kommentar

Nei, det var Dr. Cox i My Bed Banter & Beyond, og første gangen JD og Elliot var i lag. Dei sto og så på kvarandre, hadde krangla og visste ikkje heilt kva dei skulle gjere. Cox hadde voiceover frå samtale med psykologen og sa:

"Bottom line, couples that are truly right for eachothers weigh through the same crap as everbybody else, but the big difference is, they don't let it take them down. One of those two people will stand up and fight for that relationship every time, if it's right, and they are real lucky. One of them will say something."

 

Pirkete, jepp, men sånn er det å være fan. :D

For øvrig ein knallgod episode det der.

 

Det har vore like mange tilfeller der det har blitt hinta til at dei passar saman som at dei ikkje, uansett, umogeleg å spå noko. Det som sannsynlegvis sit lengst inne er at JD ikkje ville ha ho etter at ho hadde slått opp med Sean. Det kan og være noko å diskutere, om ho den gang var så sikker på at han var den rette at ho slo opp med Sean kan det ligge noko der framleis. JD derimot er ikkje lett å bli klok på, kjempeskuff når han sa "I don't want her". :(

 

Ellers er eg enig i Cox og Jordan, dei har eit artig forhold. Jordan har alltid ein god kommentar på lur, litt skuffa over at ho har blitt snillare dei siste sesongane, ho er genial som bitch.

Endret av Zeph
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...