Gå til innhold

Når fikk du mest vondt?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har aldri brukket et lite bein i kroppen, men det mest vonde jeg har kjent var nok når jeg forstua lillefingen i en gymtime. Bare en lett forstuing. Måtte ikke til lege eller noe.

 

 

Det som jeg selv syns høres mest vondt ut men som ikke var i det hele tatt var når jeg skulle kutte av et lite tau som satt fast i en bukse jeg hadde, jeg var da så idiot at jeg hadde den på, og hadde knivbladet mot foten. Så når jeg hadde kutta tauet, hadde jeg fått kniven 1cm inn i rista på foten, no big deal. ;)

 

En annen gang, som høres ganske teit og vondt ut, men heller ikke var så vondt men husker lite fra det. Var når min søster og jeg lekte med papirfly i stuen, jeg var seks og hun var ca. tre år. Først så kasta jeg et fly så det landet under bordet. Når jeg var på vei ut, med det samme da så klatra søstera mi opp på bordet. Der hun tok opp en blomstervase og kasta den rett i pannen min ca. 1.5cm over øyet (flaks). Jeg grein en del, men tror ike det gjorde så veldig vondt. Mamma har sagt at det var akkurat som litt av den venstre delen av panna åpnet seg. Legen måtte sy åtte sting på venstre side av pannen, og noen uker etterpå var det bare et lite arr igjen. Jeg er nå snart 16 og det er fortsatt et lite arr der. :)

 

Utenom det så har jeg aldri opplevd noe veldig vondt sånn generelt. Og det håper jeg på at aldri kommer til å skje heller. :w00t:

Lenke til kommentar

Har ikke opplevd mye, men da jeg var 4 eller noe lå jeg å kravlet på magen på gulvet i barnehagen. Da bestemmer en liten sadist seg for å sette en stol oppå et bord, ta med seg en BENK opp og pælme den i hue mitt mens jeg ligger på gulvet. Så kom barnehage tanten å sa fy, og så gikk hun igjen. Det var ganske vondt og samtidig var jeg drit sint fordi han ikke hadde fått noe kjeft. Jeg hater til dags dato barnehagefolk, bare synet av dem gjør at jeg grøsser. (Jeg har faktisk et krater i hodet, aner ikke hvor det kommer fra)

Lenke til kommentar

Kan liste opp ren fysisk smerte:

 

Ble påkjørt av en bil, for over kjerra å tryna i asfalten og fikk nesten blackout.

 

Brakk armen (begge beina) etter å ha falt 4m.

 

Brakk armen (et bein) grunnet snøblindhet og is.

 

Brakk armen (begge beina) etter å ha sklidd på grus på asfalten, åpent brudd (dog nå ingen smerte kanskje grunnet vanen?)

 

Tryna i fylla med sykkel, satt med armene i kors og så asfalten komme sakte mot meg (ja, minst 4 i promille og det møtet resulterte med blackout) -> knuste leddet/ festet til.. bla bla end of story så måtte legen sage av 2-3 cm. av kragebeinet ettersom det skrape mot skulderbladet p.g.a. det ikke lenger hadde feste.

 

And last.. trådde over i fylla på hålka, brakk beinet (det minste av de to) og halta rundt noen uker før jeg tok røntgen, fikk høre at det hadde begynnt å gro så..

 

Det var skjelettet, så kan de Hare Krishna folka tenke sitt :rofl:

 

Edit: Kan legge til at i de siste årene så har jeg hatt reflekser som en katt.

Endret av Ba'al-Sebul
Lenke til kommentar
Det må være gangen håndledde knakk i ungdomen.

Kan ikke erindre noe smertehelvete som har vært værre.

Hånda var flytta ca 5 cm opp fra armen. Var smertefult å sitte 3 timer på legevakta i Oslo, men enda værre var smerten da legene "knakk" det på plass.

Second that, evig smerte!

Lenke til kommentar
Jeg har sagt tidligere i denne tråden når jeg kom ut for grusomme skader - men teller det å si at jeg fikk -vondt- av å se den fyren knuse nøttene?

 

 

jeg vred meg i smerte av å se ekstramaterialet på "De syv døddsyndene", hvor Kristopher Schau fjerner bandasje fra lillemann etter å ha blitt omskåret... tror han angret litt da

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...