Gå til innhold

Prisantydning for Lian Li PC6277B


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
En plass mellom 800-900kroner, hvis det er som nytt.

 

Edit: Det er med modulen. Jeg har ett sånn kabinett på hånda nå, til den prisen med modul.

8239781[/snapback]

 

Er du full eller?? kabinettet UTEN HDD modulen koster alene 1600,- nytt! Nå er dette kabinettet her under 3 måneder gammelt. HDD modulen koster også 3-400,- ny.

 

Jeg hadde i allefall ikke solgt til deg!

Lenke til kommentar
Jeg er ikke full, jeg har det på hånda til 900NOK, med 2 moduler. Vurderer å kjøpe det nå... ;P

 

Edit: Kabinettet er da som nytt.

8239798[/snapback]

 

Da må du for all del kjøpe også. Det er billig. Men det er du nok klar over. Kabinett kan være så nytt det vil eller gammelt for den saks skyld, men halv pris for et kabinett er helt uaktuelt. Det er ikke skolebøker det er snakk om..

Lenke til kommentar
Det er ikke uvanlig at PC-komponenter går for halv pris, selv om de er ganske nye. Med en gang du har tatt i bruk noe, synker det i verdi med rundt 35%.

8239921[/snapback]

 

PC komponenter ja. Nå skal ikke jeg krangle for hva dere synes jeg skal ta for en pris på mitt kabinett. Men jeg føler det er litt brukte skolebøker mentalitet. Et kabinett er noe annet enn en CPU. Vannkjølingskabinettet er noe spesielt, men er fortsatt like dyrt.

 

Og det er ingen regel som sier at en komponent skal synke så og så mye i pris. For man kan jo sitte på gjerdet og nekte å betale for en vare, fordi den er dyr, for så å oppleve at den er solgt. Men hvis dette kabinettet havner på bruktmarkedet, så går det for mer enn 900,-, uten tvil!

Lenke til kommentar
Hepp,

hva kan jeg få for et slikt kabinett? Det er ikke særlig gammelt heller. Mulig jeg legger ved en ekstra HDD modul med 120mm vifte.

 

Pris?

8239754[/snapback]

 

 

Hei.

 

Kunne være interessert i å kjøpe den HDD modulen hos deg hvis den er sort. Send meg en Pm med tilbud hvis du er interessert i å selge den separat.

Lenke til kommentar
Hvor har dere det fra at det ikke går for over 1000? Kabinettet koster 1800 nytt, og synker ikke i verdi over tid med mindre det får skraper etc. Hvis det faktisk er "som nytt", er det ingen grunn til at han skal få under 1400,- for det. 1500 med HDD-modul er en god pris for begge parter.

8240150[/snapback]

 

Takk ;) Akkurat det jeg ville få påpekt her.

 

Salg og slikt tar vi i PM, men jeg er da intr i å selge kabinett med moduler komplett. Jeg mener at den HDD modulen utgjør den lille forskjellen på dette kabinettet og standard utgave.

 

Spørsmålet er bare om jeg ønsker å selge eller ei. Var ute etter å måle markedet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...