Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror jeg har sett cirka 3000 stk med docksides i år. 80% av dem har vært unge. Jeg bor derimot i Bergen, og ikke i Rakkestad eller et slikt bakvendt land.

 

Stopp ligger i Sarpsborg. Bor mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Ofte bestefar som bruker docksides her. Ungdommene foretrekker joggesko og tøysko.

 

Sjelden jeg ser ungdommer med skinnsko egentlig, pakistanere og utlendinger bruker endel skinnsko....

Endret av Wolfkiller
Lenke til kommentar

Altså disse?: http://meermin.es/fi...ulo.php?id=4058

Eller de som er litt mer casual?

Jeg bestilte longwings. Bare lurte på om vi bestilte samme sko, da hadde det vært merkelig om mine kom først.

 

De ja.

 

Fikk mail tilbake i dag om at de blå var klare, men at det andre paret ikke hadde passert kvalitetskontrollen og ikke var klare før 2 ukers tid. Foreslo for dem at de shippet de blå nå, og ettersendte de andre for deres regning. Får se hva de syns om det forslaget.

Lenke til kommentar

Gjerne! Har ett par Shakespear II jeg skulle ha fått en del mørkere..

 

Ett annet spm: Størrelser på swims, hvordan er ståa der? Har klart å rote vekk mine, og må kjøpe nye, men usikker på størrelse. Bruker 42,5/43 i sko, men mener å huske at Swims i L var litt store, og at jeg heller bør gå for M?

Lenke til kommentar

Prøvde å finne en guide på internett da jeg lakkerte skoene men fant ikke noe god en. Så jeg måtte prøve meg fram.

 

Det jeg gjorde først var å kjøpe et fint sandpapir og slipte vekk det øverste laget helt til skoene så helt forferdelig ut. Deretter brukte jeg Kiwi Leather Dye og tok forsiktig på lag for lag. Viktig her at du unngår små luftbobler, så vær tolmodig og ta på forsiktig og la det stivne før du tar på mer.

 

Til helen og kanten rundt brukte jeg Kiwi Heel & Edge dette tok jeg på til slutt. Deretter har jeg brukt Kiwi Express Shine for å gjøre de blanke og fine. Hørtes sikkert ut som en stor Kiwi reklame dette, men produktene virket godt for meg! Sørg for at du lar skoene få sitte og tørke noen dager, slik at lakken får feste seg godt i skinnet.

 

Her har du bilde av skoene mine.

1642644.jpeg

http://bildr.no/image/1642644.jpeg

Endret av matshg
Lenke til kommentar

Jeg har farget et par på samme måte som Phelge sier, men har brukt skokrem i burgunder, vanlig brun, valnøtt og litt svart. Ser fine ut, men litt vanskelig å få fargen til å sitte skikkelig. Skovoks virker som fargefjerning på disse skoene, så det har jeg sluttet å bruke.

Lenke til kommentar

Her er nytt bilde! http://postimg.org/image/6dundam1d/

Noe galt med bildr.no når du klikker på linken går den fra http://bildr.no/image/1642644.jpeg til http://bildr.no/thumb/1642644.jpeg

 

så bytt ut thumb med image. Jeg gjorde dette i April, og har brukt skoene minst 3 helger i nyc og til andre begivenheter og de holder seg overraskende godt! Pleier å bruke quickshine hver gang jeg går ut også!

 

Det høres helt sinnsykt ut å bruke sandpapir på sko for så å lakkere dem med noe quickshineopplegg.

Tips for å gjøre sko mørkere: bruk mørkebrun/sort skokrem akkurat som man ville brukt skokrem i skoens farge. Så blir den mørk. På sunt vis.

 

Jeg gjorde det først. Men opplevde at lakken ikke fikk festet seg godt nok i skinnet, og etter en dags bruk gikk fargen vekk på flere steder. Derfor tok jeg vekk det øverste laget med brunfarge slik at den svarte lakken fikk festet seg godt nok. Jeg er veldig fornøyd med resultatet mitt, og får mange komplimenter på hvordan skoene min skinner så!

Endret av matshg
Lenke til kommentar

Hva synes dere om Loake Herbert? Kjøpte det siste grå paret de hadde til 500-ish, men synes ikke de ser like bra ut i virkeligheten som på bilder. Og jada, jeg innser at det er meningsløst å linke dere til bildet på nett da. :p Problemet er både at de er for like Herring Maranello-ene og at de er kjedelige. Er det verdt å bytte dem mot f.eks. Maranello i rød eller Petrol for å ha noe litt mer annerledes, bytte i noen helt andre sko, ellr bare beholde dem? Koster jo litt å sende dem tilbake også.

 

Red: Sålen på dem kjennes forresten mye bedre ut enn på andre loafers jeg har hatt. Klart mer behagelige enn både Herring Maranello og Foway.

 

Denne gangen gikk jeg for 9/43 med en gang, og alle parene passet ihvertfall. :p

Endret av NgZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...