Gå til innhold

Bleach Manga [Spoileradvarsel!]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror nok han er en god del sterkere. Han fikk jo lille Vizardjenta til å gå i sjokk bare ved masken - nå virker han jo helt transformert. Har stusset lenge over hvor svak han var i forhold til f.eks Shinji som klarer en Cero bare meg en hånd mens Ichigo bare fikk en maske og ble litt sterkere.

 

Likte at han 'kommanderte' T.Zangetsu til å gå i hånden hans. LEKKERT! :D

Lenke til kommentar

Dritt. Ikke at det kom som noe sjokk, men det er så sørgelig latterlig at hver gang en fiende er så sterk, får Ichigo en ny, mystisk power-up fra ingen steder, uten noe trening eller god forklaring.

 

I det minste kan det hende dette får fart på sakene, så vi endelig kan bli ferdig med den alt for lange, kjedelige kampen.

Lenke til kommentar
jeg har ikke bestemt meg helt om jeg likte horna han fikk da :ermm:

Jeg kan leve med horna, men det ser ut som at de fjerna en del av de kule stripene på maska hans? det likte jeg ikke :dontgetit:

Om du husker så sa Hollowen hans selv at hvis Ichigo tar ett feilt steg så vil han ta over og gjøre Ichigo til 'hesten'. Ser ut til at dette var nok.

Virker da litt merkelig dette å da, når kapittelet startet med: She's calling me, i can hear her, stand up, i will protect her.

Regner ikke med at Hollow Ichigo vil beskytte Inoue? hvorfor isåfall..

Men power-up'en er ikke helt uten mening da: noen som husker ep 114 - Hva Ulquiorra sa første gang han møtte Ichigo, når Ichigo sloss mot Yammi... "When his reiatsu is low, it's inconsequential. But when it's high, it's greater then mine."

I digger det som har skjedd jeg :D

Lenke til kommentar

Må si meg enig med Serjiously her. Ikke noe trening, ikke noe som tyder på at han skal powere opp, han bare gjør det.

 

Og Ulqiorra har vært mye mektigere enn han hele tiden, og har også hatt en powerup i tillegg sjøl, mens Ichigo drar en powerup ut av ræva som tar igjen alt forspranget.

 

Bleach begynner å føles ut som Dragonball Z, med flere og flere latterlige power-ups hvor kraft, fart, teknikk og alt er fullstendig proporsjonalt med hverandre. Ikke noe variasjon som det var tidligere hvor Shikai'ene og Bankai'ene ga en taktisk dimensjon til det hele.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...