Gå til innhold

Bleach Manga [Spoileradvarsel!]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

kanskje det, men "ordentlig" hollow form, mener du da når hele han var hollow inne hos vaizardene, eller den når han kontrollerer den? For hvis du mener den når hele han var hollow, så vil jeg heller tro at han kan få en slags oppgradering til hollow formen sin. Noe alla at en av armene blir hollow.(som gaara når han mister kontroller(naruto) over seg selv)

Lenke til kommentar

Det er nå boosten kommer ;D Han drømmer og møter en De snakker sammen, og ichigo finner nye vei til å bli sterkere o.l. Han våkner m/ eller uten hjelp fra orhime. *dingding* Han er som ny.

 

eller

Noen kommer og redder han/orhime utløser nye krefter.

Lenke til kommentar

Grei chapter, men har ikke dette skjedd før? At Ichigo på slått inn et hull på brystet? Syns nesten at jeg har sett det før, men husker ikke helt hvor =/ Hvordan i all verden skal han nå komme seg ut av denne knipa, tviler på at hans indre hollow har legende evner som Kyuubi har på Naruto.

 

Jeg ser for meg at Orihime går klikk og viser verden hva hun er god for, hun er jo tross alt den sterkeste personen i hele Bleach, hvis hun lærer å bruke kreftene sine. I følge Aizen så har jo hun kraften til å nekte skjebnen, eller forandre på "Guds vilje". Hvis hun lærer å bruke kraften sin så kan hun lett bli den sterkeste personen i hele Bleach. Synes nå jeg ivertfall...

Lenke til kommentar

Håper ærlig talt at Orihime dør, det er bare idiotisk å gi en av hovedpersonene krefter til å skru tilbake tiden. Så lenge Orihime eksisterer så kommer ingen av de gode personene til å dø fordi hun kan redde alle, det har ikke noe å si at personen har vært død i 100 år.

 

Jeg kan tilgi henne hvis dette blir siste gang, for eksempel at hun redder Ichigo men hun mister kreftene sine, evt dør.

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar

Han har aldri hatt et hull der, han er Vizard ikke en Hollow. Her er et klart bilde på at han ikke har et hull der http://www.onemanga.com/Bleach/348/10/

 

Det hullet som dukka opp er nok pågrunn av et klossholds Cero angrep, om han faktisk døde eller ikke får vi vel ikke vite før neste uke. Ser for meg Orihime gå helt klikk og lære seg instant healing og at hun dreper Ulquiorra selv.

 

EDIT: Snakk om flaks, fant det med engang jeg begynte å lete etter det! Her er det første stedet han har fått brystkassa slått hull i http://www.onemanga.com/Bleach/271/18/

 

Ser ut som Ulquiorra liker å lage hull i brystkassene til folk, ivertfall Ichigo sin :p

Endret av Saykin
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...