hernil Skrevet 8. mars 2007 Skrevet 8. mars 2007 hei er det noen som kan hjelpe meg med følgende? Beskriv de fire bakemetodene, og gi eksempler på to kaker for hver metode. tusen takk for hjelp, er litt sent ute...
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Skrevet 9. mars 2007 *bump* holder forresten med bakemetodene, jeg kan finne eksempler selv.
Neophus Skrevet 9. mars 2007 Skrevet 9. mars 2007 Tørt. vått, fuktig, kjempetørt? Du kan ikke resonnere deg frem til noe logisk utifra eksemplene da?
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Skrevet 9. mars 2007 veit i hvert fall smuldredeig og røredeig. mangler to til.
Neophus Skrevet 9. mars 2007 Skrevet 9. mars 2007 Ahh, sånn sett. Vel da kan du legge til surdeig på lista tror jeg.
SumSar Skrevet 9. mars 2007 Skrevet 9. mars 2007 (endret) Mener det er rørt masse, og pisket masse for kaker. Endret 9. mars 2007 av SumSar
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Skrevet 9. mars 2007 endte opp med: røredeig smuldredeig piskedeig gjærdeig nå er det bare å krysse fingra på at det stemmer sånn noenlunde.
hernil Skrevet 9. mars 2007 Forfatter Skrevet 9. mars 2007 Er det skoleinnlevering? 8116602[/snapback] Det stemmer det. lekser i det elskede faget Mat&Helse. (faget er en ting, lærer'n er en helt annen!)
cozmos Skrevet 11. mars 2007 Skrevet 11. mars 2007 såvidt meg bekjent er det ingen kaker som inneholder gjær...
Wizendraw Skrevet 11. mars 2007 Skrevet 11. mars 2007 Kan jo hende boller er akseptert i dette tilfellet.
hernil Skrevet 11. mars 2007 Forfatter Skrevet 11. mars 2007 det gjør det sikkert. men jeg klarte selvfølgelig å glemme den på skolen den dagen vi skulle levere det inn...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå