Gå til innhold

Vålerenga ♥ Oslos Stolthet!


Raste

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det nærmer seg, men Costa Rica er nok helt nøyaktig. ;) Vil egentlig påstå at behovet for høyreback er enda større enn en ny spiss, ser hvertfall ikke poenget med en aldrende middelmådig spiss. Vi har Håvard Nielsen som selv i ung alder er en solid spiss, VPG som burde være god hengende spiss, Sid som forhåpentligvis utvikler seg til å bli en toppspiss, og Koné som skulle ha vært en toppscorer. Chuma Anene har jeg kun sett de få kampene han har prøvd seg på A-laget, og har ikke fått gjort opp noen spesiell formening om han, men han er hvertfall relativt ung.

 

Skal vi hente spiss må det være en klassespiller, ikke enda en halvskadet, aldrende og stagnerende spiller. Vi mangler derimot en høyreback, og forsåvidt en høyrekant (Fellah er mye mer verdifull sentralt). Midtstoppere som back har ikke fungert optimalt.

Lenke til kommentar

Vålerenga hentet to spillere fra Senegal på prøvespill. Begge hører til Academy Mawade Wade i Dakar og det er Jon Thorstensen som har satt Vålerenga i kontakt med akademiet.

- Jon har bred kunnskap om fotballen i Senegal spesielt og akademiet der nede er veldig veldrevet. Gary Chapman, som er spillerutvikler på i yngres avdeling samt at han håndterer mye av vår speidervirksomhet, var selv i Senegal i juni og så flere spillere i aksjon, forteller Martin Andresen.

- Her merket han seg spesielt to spillere som nå har kommet til Valle for å vise seg fram i tiden som kommer.

Spillerne det gjelder er Souleymane Ndiaye, en spiss født i 1992. Ndiaye skal trene med a-laget til Vålerenga. I tillegg kommer midtstopperen Simon Badji. Badji er født i 1995 og skal i første omgang trene med U-gruppa i klubben.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...