Gå til innhold

Søskenbarnet mitt døde i dag.


QBab

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke vert online siden startet denne posten, så det var utrolig sterkt og se at hele 60 har lagt inn en melding.

Det er godt å se at folk bryr seg. Jeg takker alle dere som har satt av et par sekunder til å skrive her, det varmer utrolig mye.

 

Har fått litt mer informasjon om hvordan det skjedde.

Han stod på toppen av maskinen, mistet fotfestet og falt ned i, han ser vist ikke så bra ut etter ulykken så det blir nok ingen åpen kiste. :(

 

Jeg syns så utrolig synd på hans nærmeste familie, de som har kjent han hele livet. Gruer meg også til begravelsen som skal være på fredag, det blir nok en tung opplevelse. Men samtidig blir det nok litt godt Da er det på en måte "over".

 

RIP Aleksander.

Lenke til kommentar

hei.. kondolerer så fryktelig. alle tanka går til familien :(

det som skjedde med aleks er så ufattelig trist. :cry: var det største sjokket når eg fekk vete det. har fortsatt ikkje godtatt det.

han va en heilt fantastik person som var likt av mange. Eg var på minnestunda på fredag, det er heilt uvirkelig, men det var godt å sjå at så mange var der. :(

du må bare vete at det vil bli lettare, må sjå framover. livet må forsette for sjøl om han ikkje er her i person så er han fortsatt i hjerta våra. og eg føler at han er nær meg kvar dag. det er på dinna måten han vil leve vidare :cry:

kvil i fred, aleksander<3

Endret av Dotten
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

off, vet hvordan det er. Husker den dagen jeg fikk telefonen av faren til en kompis og sa han hadde sovna inn, det var forventa og jeg visste det kom til å skje innen dagen var omme, men likevel helt jævelig. Husker også den samme kvelden at jeg fikk telefon fra faren og ble bedt om å komme en tur på sykehuset, fordi legene hadde gitt opp, og koblet fra alle maskiner som holdt han i live, har aldri følt noe så jævelig før.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...