Gå til innhold

Litt skryt til Lefdal for å utkonkurrere komplett


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Fetteren min spurte meg og jeg kunne anbefale en pc til han, til skolebruk, msn og film-titting. Jeg sjekket litt nettbutikker, og ble litt overrasket når komplett selger pcen 1000 kroner dyrere enn lefdal. Mange her inne er skeptiske til å kjøpe pc på lefdal / elkjøp / elprice / expert, blant annet pga. pris, men det viser seg jo at lefdal er hakket billigere enn komplett.

 

Det er vel kanskje rette tiden å tenke på hvorfor disse butikkene ikke ligger i prisguiden.

 

Så, det jeg ville si var egentlig bare at man ikke skal undervurdere butikker, og at myten om at komplett / netshop og de andre nettbutikkene er billigere enn lefdal / elkjøp osv er knust. :D

 

Under følger linker..

 

https://prisguiden.no/product.php?productId=59783

http://www.lefdal.com/is-bin/INTERSHOP.enf...wcAAAEOXKE03xii

http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=328100

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prisguiden til HW.no gir ikke et riktig, ukritisk bilde av hvordan prisene på nett er. Den er verken gratis for nettbutikkene eller lønsom for brukeren om man ikke sjekker opp med de store aktørene som ikke benytter prisguider.

 

At Lefdal har et billigere produkt enn Komplett forunderer meg ikke. Komplett er ingen billig-butikk og Lefdal har all-round ganske greie priser på det de selger.

Lenke til kommentar
Bruker aldri prisguiden til hw, eller noen andres for den del. Gir et så skjevt bilde som overhodet mulig.

Google er min venn.

8067300[/snapback]

 

Det er vel å ta litt i? Når det gjelder løse hardware-deler, kjøpt i norsk butikk, tror jeg det er svært sjelden prisguiden ikke gir det den beste prisen. Tross alt er både de største nettbutikkene (komplett, mpx, psdata og netshop) og de som prøver å være billigst (pcutstyr, xd, shg) med i prisguiden.

Lenke til kommentar

Prisguiden er fin - den gir et prisbilde. Så kan du deretter bestemme selv hva du ønsker, som regel er det en relativt liten aktør på toppen som ønsker å få en fot inn i varmen - eller så kan du satse på en etablert aktør som kanskje tar 100-200 kroner mer.

 

Men ser ut som om denne diskusjonen sporerer av.

Lenke til kommentar

Prisguiden gjør som coban sier, den gir deg et prisbilde, gjerne vil folk handle fra en butikk de trives med over den billigste også, om det ikke er den ene og samme butikken.

 

Man bruker prisguiden til å sondere markedet, så sjekker man opp imot andre butikker som evt ikke ligger der, også bestemmer man seg for hvor man skal kjøpe, om man skal kjøp, tingen.

 

Ikke verre enn det.

 

Og extreme, elkjøp har alltid hatt gode priser på konsoler.

Lenke til kommentar
Prisguiden er fin - den gir et prisbilde. Så kan du deretter bestemme selv hva du ønsker, som regel er det en relativt liten aktør på toppen som ønsker å få en fot inn i varmen - eller så kan du satse på en etablert aktør som kanskje tar 100-200 kroner mer.

 

Men ser ut som om denne diskusjonen sporerer av.

8067487[/snapback]

Ja, du har så rett, så rett.

 

Diskusjonen er ærlig talt ikke om prisguiden.

Lenke til kommentar

Oki, prøve å få tråden tilbake på topic da.

 

Det har mer eller mindre aldri vært en myte om at komplett er billigst, da dette ikke akkurat har vært ofte, utenom enkelte ukens tilbud, siden de ble store.

 

Ja det er bra med konkuranse, og ingenting hadde vært bedre enn at alle butikker var inkludert i prisguiden, men det er til slutt uansett opp til forbrukeren selv hvor de handler.

 

Komplett har et godt rykte på seg som en seriøs bedrift, og andre mindre og nyere bedrifter må jobbe for å skape et godt rykte for seg selv om de skal kunne kapre mange kunder fra komplett.

 

Personlig er det mpx, netshop og psdata jeg har handlet fra de siste årene, utenom diverse forhandler only butikker.

Lenke til kommentar

Ser elkjøp og Lefdal selger PS3 + spilll og blu ray film til 5990,- komplett selger kun PS3 til samme pris. Har lenge vært anti elkjøp og lefdal, men så lenge de er billigere en nettbutikkene, er det jo bare fordeler med og handle der.

 

Min mp3 spiller ble ødelagt i forige uke, det samme ble dama sin, hun fikk igjen alle pengene på dagen, selvom spilleren koster 600,- mindre i dag, hos Lefdal, jeg må sende min inn, og venter på svar, så det er faktisk flere grunner til og velge butikkene, så lenge prisene er de samme eller lavere.

Lenke til kommentar
Nå vil jeg bare gjøre oppmerksom på at linken til Lefdal som trådstarter oppgir viser til en internettpris. Altså er dette også en nettbutikk. Mulig at de selger varen til samme pris i butikk, men det får ikke jeg sjekket.

8073176[/snapback]

Er jo uansett ikke så farlig siden lefdal.com har fri frakt? :).

Lenke til kommentar

En annen ting som er fint med f.eks. Elkjøp, Lefdal, Elprice, Siba osv. på nett, er at de vanlige butikkene kan ta imot ting på reklamsjon fysisk, dvs. i din nærmeste butikk. Da kan det hende du slipper å vente i flere uker på å få gjort opp reklamasjoner i forhold til en vanlig nettbutikk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...