Gå til innhold

Palladium? Hva er det for noe piss?


kjekay

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

temaet er ikkje akkurat nytt på forumet....

bra at fleire får opp augene for dette.... det er _Bill_ som er djevelens yppersteprest!!!

 

meir lesestoff:

http://forum.hardware.no/viewtopic.phptopi...=64570&forum=25

http://forum.hardware.no/viewtopic.phptopi...=62565&forum=25

http://forum.hardware.no/viewtopic.phptopi...=63027&forum=25

 

PS: svar på spørsmålet ditt: det er bill på veg mot verdensherredømme, ledsaget av musikk-/film-bransjen og amerikanske myndigheter.... :sad:

 

edit: typo....

_________________

"Det beste forsvaret mot logikk er uvitenhet"

 

"Helvete er et sted der alle tester er vellykte og ingenting virker"

 

[ Denne Melding var redigert av: StudInc på 2002-12-06 02:00 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-06 11:49, skrev scirocco:

Prøver ikke microsoft å få andre OS til å bruke palladium også, bla linux? Det beste med dette er jo at ms har begynt med tidsbegrensede lisenser, slik at etter en viss tid er alle pent nødt til å gå over til et OS som bruker palladium.


 

Helst vil at kun Windows skal kjøres. Dette skjer ved at når palladium er etter planen fullt implementert, kan ikke palladium-nettverk "av sikkerhets grunner" ikke kontakte andre nettverk og vice versa. Programvare som skal kunne kjøre på palladium-maskiner må først sertifiseres som det henter så fint. Men hvor mange av de alternative produsentene har ressurser til å betale M$ mange hundre tusen får å få lov til å kjøre programmene sine på palladium-maskiner...?

 

"Alle" hoppet jo over på winxp når det kom ut selv om det ble kritisert for aktiveringsnøkkeler og alt sånnt. Folk flest vil nok, om de ikke blir advart, hoppe rett på palladium også...

Lenke til kommentar

He he, tror nok at Bill Gates må prøve å stikke beina ned på jorda når det gjelder opphavsrett-beskyttelse.

 

Å tro at det blir mulig å distribuere CD/DVD med ubrytelig kopieringsbeskyttelse er helt urealistisk. Den store 'svakheten' er at det tross alt skal være mulig å spille av disse produktene dersom man betaler. Det betyr at ett eller annet sted i forbrukerens produkt er det en dekryptert datastrøm under avspilling. Litt 3.parts utvikling vil alltids kunne bringe denne dekrypterte datastrømmen over på en normal harddisk.

 

Og siden dette alltid vil være mulig, er det meget stor sannsynlighet for noen utnytter det kommersielt. Slik gråsone hardware selger jo som bare det.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-06 07:14, skrev CS_eR GøY:

har ikke planer om å kjøpe noe produkt med palladium


hvis ingen kjøper gir de kanskje opp :smile:


 

Antar det ikke blir noen nytt hardware eller software på deg etter 2005/2006. :razz:

 

_________________

AMD XP 1800+@2000+

Abit KR7A-RAID

512Mb TwinMOS PC2100 DDR

Creative Geforce 3 Ti 500

Quantum Fireball Plus AS 20 GB

2xMaxtor Diamondmax Plus D740X 60GB i RAID 0

Plextor 40/12/40

Chieftec Midi Blå, Modda

 

[ Denne Melding var redigert av: Cappo på 2002-12-06 14:09 ]

Lenke til kommentar

Om det blir sånn at alle nye kompomenter etter (f.eks) 2005 er Palladium kompatible, så kommer jeg i alle fall til å ha en ekstra linux pc e.l., som jeg kan drive med mine egne små pirat forbrytelser på. Den delen av musikkbransjen som ikke har MASSIV TV reklame kommer til å gå rett til helvet3. Og halvparten av banda i min CD samling kan takke mp3 for at jeg har kjøpt CDen deres! Om 5-10 år er hele verden styrt av USA, med presidenten (Sikkert Bush fortsatt!!!!) og Bill Gates i spissen, og de som ikke innretter seg blir bomba sønder og sammen!

 

Welcome to hell!

 

_________________

:roll:Eye of The Tiger! :roll:

 

[ Denne Melding var redigert av: Tigeren på 2002-12-06 14:20 ]

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-12-06 12:47, skrev SgtPepper:

Å tro at det blir mulig å distribuere CD/DVD med ubrytelig kopieringsbeskyttelse er helt urealistisk.


 

Microsoft har jo lovet oss fantastisk "sikkerhet" med Palladium, ved at kryptering skal innebygges i tastatur, mus, og alle andre eksterne enheter. (Herunder også høyttalere?) "Sikkerhet for hvem?" kan man jo spørre seg. Du får ikke nøkkelen...

 

Uansett kan jo ingen hindre deg i å kopiere film og musikk ved å bruke kamera og mikrofon. Målet er imidlertid å gjøre kopiering og "uønsket" bruk så vanskelig som overhodet mulig. At nerder kan klare å cracke kopibeskyttelser etter en enorm arbeidsinnsats, er ikke noe stort problem. At bestemødre kopierer CD-plater og laster ned MP3-filer på eldreklubben, er virkelig ille. Vi lager teknologi som tvinger bestemor til å bruke våre produkter slik vi vil; at noen få nerder knekker koden, bare ler vi av.

 

Sperrene i dagens CD-er og DVD-er hindrer jo slett ikke kopiering, men de hindrer i stor grad fri bruk av produktet. Dette dreier seg om mye mer enn piratkopiering. Produsenter av film, musikk og programvare vil bestemme hvilke maskiner produktene kan brukes på, hvilke land de kan brukes i, når på døgnet de kan brukes, hvor mange ganger de kan brukes, osv.

 

LeD

Lenke til kommentar

"The Mafia might use the same facilities: they could arrange that the spreadhseet with the latest drug shipments can only be read on accredited Mafia PCs, and will vanish at the end of the month. This might make life harder for the FBI - though Microsoft is in discussions with governments about whether policemen and spies will get some kind of access to master keys."

 

Tenk på mulighetene som åpner seg for hackere her!!!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...