Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Smallville har ingenting med The Flash og Arrow å gjøre.

The Flash er spinoff av Arrow. Men du trenger ikke å se Arrow for å se The Flash. Allikevel tror jeg Arrow er bedre slik serien har vært siden spesielt midtveis i sesong 2. Er sendt en episode av sesong 3 denne uka i USA.

Endret av Maury
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9817324

En fyr som løper fort ?

 

Gammelt nytt fra 80s....han heter marshall Bravestarr og får Walker TX Ranger til å virke som en pudding :D

Endret av Slettet+9817324
Lenke til kommentar

 

Jeg er heller skeptisk til The Flash. Har ikke så veldig stort forhold til tegneserien. En fyr som løper sykt fort. Spennende...

 

Hadde ikke noe forhold til Arrow heller, men pil og bue er jo mye kulere enn å kunne løpe fort.

 

men det er vel slik at The Flash og Arrow henger sammen så man må se på begge.

Lasta de ned nå, er det smallville-spinoff?

 

For å utdype litt av hvert her:

 

- Smallville handlet om Clark Kent før han ble Superman. Da de begynte å slenge på flere superhelter var Batman et logisk førstevalg, men pga filmene til Nolan ville det ha blitt for forvirrende for folk flest (ifølge de som lagde serien). Resultatet ble å dra inn en annen rik playboy/superhelt. Dette var Oliver Queen, også kjent som Green Arrow. Han og Batman har veldig mange likheter, blandt annet Batcave/Arrowcave, Batmobile/Arrowmobile og så videre. Ingen av dem har superkrefter, men bruker gadgets eller 'trick arrows'. (piler som gjør alt fra det vanlige til å avlytte, og alt i mellom.)

 

- Arrow har også OIiver Queen i hovedrollen, men har ingenting med Smallville å gjøre. Tenk mer på Dark Knight-trilogien til Nolan i form av tv-serie, og med Green Arrow i stedet for Batman.

 

- The Flash er en spin-off av Arrow, men har en helt annen stil og tone. Arrow er mørk og dyster, mens The Flash er mer avslappet og foregår stort sett i dagslys.

 

- Det kan høres kjedelig ut at The Flash i hovedsak løper fort, men da glemmer man at han ble 'skapt' i en eksplosjon som spredte ett eller annen over hele byen (usikker hva det heter i tv-serien). Det gjør at han ikke er den eneste med superkrefter i serien. Vi har allerede møtt minst en annen i den første episoden, og jeg vet om minst to eller tre til som er bekreftet å dukke opp. I tillegg til easter eggs, så klart. (hint: begge to de unge folkene han jobber med er superskurker i tegneseriene.) Videre vil tidsreiser bli innblandet på ett eller annet vis (ganske logisk om man har sett første episode.) Så selv om den eneste superkreften til Flash er at han løper fort, betyr det ikke at det blir en kjedelig og ensformig serie. :9

 

- Arrow og The Flash foregår begge i samme univers, og seriene vil krysse over fra tid til annen. The Flash hadde sin origin-historie i løpet av to episoder av Arrow (men blir raskt gjenfortalt i den første episoden), og Arrow dukker opp i første episode av The Flash. Det blir selvsagt mye mer enn det også etterhvert, men de to seriene er ellers uavhengige av hverandre. Man trenger som sagt ikke se Arrow for å få med seg hvordan The Flash ble til, og man trenger ikke se The Flash for å følge med på Arrow. De er som sagt også to svært forskjellige serier, så liker man ikke den ene kan man likevel like den andre.

 

- Som bonustrivia er en serie med Supergirl bekreftet, men har heller ingenting med Smallville å gjøre. Vil tro det er fordi en ny serie med Superman ikke vil la seg gjøre, så lenge han driver på med filmene. Det interessante er at Arrow og The Flash er på The CW, mens Supergirl vil være på CBS. Det er to forskjellige kanaler, så i utgangspunktet vil Supergirl neppe ha noe med Arrow og The Flash å gjøre. Men når det er sagt blir serien laget av de samme som lager Arrow og The Flash, så hvem vet? Vi skal ikke se bort ifra at Supergirl, Arrow og The Flash vil dukke opp samtidig i en og annen episode. Scenen der The Flash dukker opp i Arrow i den første episoden er også med i Arrow, men da fra vinkelen til Arrow. Kanskje kan vi få den samme scenen i alle tre seriene, fra hver sin vinkel? :)

Lenke til kommentar

Ahh, bare sett første episode og litt til av Olive Kitteridge og elsker denne miniserien.

Richard Jenkins og Frances McDormand er solide. Cory Michael Smith (som forresten spiller Riddler i Gotham nå) er flott som en fyr som klart sliter psykologisk. Peter Mulan (Top of The Lake) gjør en ok rolle, men det er måten serien tar i bruk hva som skjer med diverse karakterer som Mulan sin karakter som er så flott. Dette er liksom det beste familiedramaet på tv siden Six Feet Under.

Zoe Kazan (fra Ruby Sparks) er også helt fantastisk sjarmerende. Alltid merkelig å se Ann Dowd i en serie etter alt hun har gjort i år (True Detective, Masters of Sex, The Leftovers, The Drop o.s.v.).

 

Dette er nok det første stedet jeg har likt Frances McDormand ordentlig utenfor noe fra Coen-brødrene (Burn After Reading og Fargo spesielt).

Lenke til kommentar

Ukas Boardwalk Empire, oh damn good. Michael K. Williams fortjener Emmy-nominasjon uten tvil nå. Noe som han strengt tatt gjorde i fjor også når han endelig fikk et bra nok materiale for det.

 

Og castingen av en yngre Steve Buscemi må være en av de mest troverdige castingene i år av en yngre utgave av en karakter i 40-50 årene. Pluss at skuespilleren i tillegg gjør en bra innsats.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...