Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Kommer for fort med dama:s:s:s!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Litt slemt ovenfor dama, men tenk på noe annet!

7880586[/snapback]

Funker ikke i det hele tatt. Vel, nå var jeg litt rask i svingene. De fleste hjelper det ikke for. Har visst den effekten at sex ikke blir like intim og spennende. Jeg synes det er verre å ikke komme jeg da, men..

 

Bare fyr løs en time før.

Endret av Jan-Erik
Lenke til kommentar
Stopp litt når du føler du kommer. Hvis du synes det er litt teit å bare ligge på siden hennes og si "Bare vent litt jeg er sikkert klar igjen om 5 minutter eller noe" så er oral/"finger"(wtf?)sex et alternativ mens du slapper litt av der nede da =)

 

<3

7880969[/snapback]

Helt enig der, eventuelt bare å skifte til en annen stilling, og ta seg litt tid mens man gjør det, da feks oralsex.

Huff, føler alltid at jeg er så grov når jeg svarer på tråder som dette, men en liten vane jeg har, er at hvis jeg har kjørt på med en stilling lenge, så pleier jeg å bytte til, tja, doggystyle.

Noe som er en utrolig fin måte å få i gang jenta enda bedre på da, er å bøye seg på undersiden av hun, og slenge inn et par slikk med tunga. Utrolig sexy, og har alltid fått ros for kreativiteten min under sex, hehe.

 

Man trenger sjeldent mye tid for å få roet ned den lille karen, og det bør ikke være noe turnoff for noen av dere ved å ta en "pause".

Lenke til kommentar

Det som fungerte for meg var å bytte ut dama mi med ei styggere dame. Jo mer fett, ubarberte legger/armhuler og kviser de har, jo lengre holder jeg ut.

 

Men fra spøk til alvor. Det beste rådet blir å bare ha sex ofte. La oss si 2-3 ganger per dag i 4-5 mnd. Du kan også prøve å fokusere tankene på noe negativt. Har du en særoppgave som skal leveres inn så tenk på denne.

Endret av EskimoBob
Lenke til kommentar
Gjest Hadde samme problem

Hei.

 

Har du pratet med dama di om det. For det kan jo hende at hun ikke ser på det som noe problem. Selve pikk mot fitte er bare en liten del av sex`en. Det er MYE annet man kan gjøre, bare fantasien setter grenser.

 

Jeg hadde samme problemet.

Min frue syntes ikke det var noe problem, Men likveld så følte jeg at det var et problem. Jeg følte meg ikke komfortabel med det.

 

Jeg søkte litt på nettet og fant noe som ble kalt "klemme-tekniken" eller noe i den duren. Den går ut på at du skal øve deg på å holde lenger. Start alene på gutterommet, hvor du begynner å øve deg til å holde ca 15 min. når du merker at det er like før du kommer, så tar du et grep like under penishodet med to fingre og klemmer hardt i ca 10 sekunder, da vil du miste litt av ereksjonen din. Vendt i en liten stund så fortsetter du, og når du merker at du kommer igjenn så klemmer du på nytt. Etter en stund så merker du at du holder lenger og lenger.

 

Når du mestrer dette, så øker du "vanskelighets graden", ved å f.eks bruke en Pornofilm, glidemiddel eller andre ting som tenner deg. Bruker samme teknikken her også.

 

Når du metrer dette også, så holder du nok mye lenger i senga.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...