Gå til innhold

Snustråden v4! Les reglene!


Gjest Slettes-xwByZdFZ

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Du kjøper ikke snus på kiwi vettu, de har den ikke i kjøleskap engang. Kiwi her jeg bor har bare skruf og general

 

Jo jeg kjøper snus der, for det er akuratt det kiwi her har. Vær like kjapp med å hjelpe neste gang, som du var til å hive ut en meningsløs melding som nå :thumbup:

Endret av sandalH
Lenke til kommentar

Ikke alle butikker innenfor en kjede har samme rutiner.

Har selv sett forskjellene innenfor bensinstasjoner.

Noen oppbevarte overflødig snus på kjølelageret, sammen med pølser, brød og melk. Dette ble slutt etter at langfingrede tolvåringer stakk hånda langt nok inn til å få med seg en rull.

 

Noen er flinke til å kun bestille inn det de trenger. All snusen som butikken har, er i det kjøleskapet som kunden selv betjener. Ulempen er at de fort går tom for de mest populære typene, og det finnes ikke mer på lager.

 

Noen har en kjempestor safe med nøkkel, eller et eget rom på størrelse med et kott. Dette er ikke avkjølt, og snusen kan ligge i dagevis eller uker. Dette på tross av at snusen er merket for 0-4 grader C. Erfarne snusere kjenner forskjellen.

 

De kunne kanskje kjøpe inn et lite kjøleskap fra Elkjøp, og montere hengelås på det. Det ville være en mye bedre løsning. Jeg har lite til overs for at snus oppbevares i strid med varedeklarasjonen.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...