Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst]Kjærlighetssorg - Hva skal man gjøre?


Anbefalte innlegg

Egentlig så burde du jo kunne spørre hun rett ut om hun har hatt besøk av han, og om det har skjedd noe du kanskje kunne ha godt av og vite.

 

Er det en butikk i nærheten av der hun bor? For om du sier at du har sett bilen der flere ganger, kan du legge til at det var på vei til butikken. Så hun ikke skal to det er spionasje :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gjør henne klar over hva du vil, og gi henne tid til å finne ut hva hun vil.

Det er nok det eneste du kan gjøre. Jeg ville ikke brutt all kontakt, men bare tatt det rolig en periode. Vis at du er der for henne og bryr deg, og er villig til å gjøre et nytt forsøk (dersom det er det du vil).

 

Eksen kan være en venn eller elsker, umulig for oss og si. Forsåvidt irrelevant, det er ikke så mye du kan gjøre med det annet enn å fortelle henne hva du føler.

Lenke til kommentar

Ja det er nok ingen dum ide. Mitt tips er aa vente noen dager uten aa sende noen meldinger eller ringe. Ta det rolig noen dager, proev aa tenke paa andre ting. Heng med kompiser eller noe for aa ta tankene bort. Er torsdag i dag, saa kanskje send henne en melding paa soendags ettermiddag/kveld og spoer hvordan helgen hennes var, eller noe i den dur. Ikke noe press om aa moetes eller henge sammen, men bare "interessert i hvordan du har det" prat paa en maate.

 

Selvfoelgelig dersom hun sender deg en melding foer det saa for all del svar, ellers blir hun nok litt skuffet :p Men som sagt... Proev aa gi henne litt avstand for noen dager iaffal.

Lenke til kommentar
Og prøve å sende en lurespørsmål f.eks "Hei på deg, vet du at jeg har funnet en ny kjæreste?"

7798186[/snapback]

 

Det synes jeg igrunn var en veldig dårlig ide. Virker mest som du vil få hun sjalu om du gjør det (min mening).

 

Men som du sier så snakker du en del med hun på msn, er det du da som begynner en samtale eller er det hun også? For hvis det er sånn at du "alltid" må starte en samtale, så kan du jo se om hun tar initiativet (?) til å starte en samtale med deg. Da er det jo bare og snakke ivei. Mener jeg.

Lenke til kommentar

Som de andre har sagt er det desverre stor sjangse for at det har sjedd noe med eksen.

Du må snakke med henne og høre hva faen det er som skjer, bare si sannheten at du skulle til henne en dag for å snakke, men så sto bilen til eksen der så du dro. Da kommer hun sikkert til å begynne å forklare seg, og da er det lett å lure inn spørsmål om hvor ofte han har vært der. Hvis hun lyver om det er det vel lite å gjøre annet enn å drite i henne, for å bevare den verdigheten du har igjen etter den suppa her.

Hvis hun finner ut at du har vært utafor huset ofte i den siste tiden kan hun bli sur, men det trenger hun ikke vite, du vet det du trenger å vite!

Lenke til kommentar

Det trenger da ikke ha skjedd noe med eksen! Hvis man har vært sammen en god stund, så føler iallfall jeg, det er naturlig å ha kontakt også etter bruddet. Man stopper ikke å være glad i noen selv om det er slutt. Og ofte har man behov for å ha kontakt selv i ettertid av et brudd. Uten at sex trenger å være med i bildet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...