Gå til innhold

19" LCD, 1600x1200, ca 2000 kr - Finnes det?


questra

Anbefalte innlegg

Jeg er ikke veldig nøye på stram responstid etc. Så lenge fargegjengivelsen og innsynsvinkelen ikke er helt på jordet er jeg fornøyd. Har sluttet med CS etc for lenge siden. Vil først og fremst ha høyere oppløsning enn 1280x1024 og det må være LCD. Tror dere skjønner hvor jeg vil.

 

Forslag / link ?

 

(Tar gjerne mer enn 19" og mer enn 1600x1200, men regner med at det er sjanseløst til en sånn pris).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har 1600*1200 jeg, og det er flott. Du får masse plass på skrivebordet!

 

Rett nok synes noen WS er bedre å bruke, men ellers kan jeg ikke se hva som skulle være bedre men en oppløsning som er mindre i begge retninger.

 

Men du må opp i ca. 3300 kroner for en 1600*1200 skjerm.

 

En mellomting blir da denne:

https://prisguiden.no/product.php?productId=50305

Knallgod skjerm, ws og 1680*1050 oppløsning.

Lenke til kommentar

Mm, har merket meg den der. Den virker som et bra kjøp.

 

Men har et ønske om hvertfall 1200 i høyden. Kjedelig hvis det ikke finnes LCD-skjermer til under 3300 kr hvis man ønsker denne oppløsningen. Særlig siden jeg ikke legger nevneverdig vekt på andre egenskaper.

Lenke til kommentar

Pivot er et godt forslag for bedre høyde. F.eks klarer man 1280 i høyden med en vanlig 19", men desto smalere i bredden: 1024. Det ser kanskje litt rart ut i starten å ha skjermen på høykant men det er deilig å jobbe med dokumenter og websider med såpass med høyde. Man kan også sette to stk 19" ved siden av hverandre på høykant for å få totalt 2048*1280 (b*h).

 

Jeg har prøvd min 24" breiskjerm på høykant (1200 i bredden og 1920 i høyden) men det så bare veldig rart.

Lenke til kommentar

Jeg tenker først og fremst på desktop, ha mange vinduer oppe samtidig, surfing, etc. Spiller en del spill, men der klarer jeg meg fint med 1280x1024 egentlig.

 

Får litt små-klaus av store ikoner på desktop og å ikke kunne ha flere vinduer ved siden av hverandre.

 

Hva er pivot?

Lenke til kommentar

Pivot er når du kan snu selve skjermen på høykant, altså så du får 1200*1600 i stedet for 1600*1200. Pivot funksjonen består da av ett ledd i foten, som gjør at du kan snu skjermen slik. Det stilige er at du enkelt kan få skjermkortdriverne til å snu skrivebordet etter, så kan du jobbe i høyden. Funker flott til lesing og skriving.

Lenke til kommentar

Jeg har hatt ymse erfaringer med ustabil programvare til Pivot, men mulig det har bedret seg siden jeg brukte det. Kjekk løsning, men ble ikke til at jeg brukte det mye... Tok endel ressurser fra maskinen også :(

 

Jo nå husker jeg hva som var mest irriterende også! Musepilen ble stående feil retning i stående posisjon! Ble håpløst å merke text mm

 

Noen som vet om de har fikset dette?

Lenke til kommentar

Jepp, det her er hardware aksellerert/assistert, dropp programmer og bruk drivere. Alle LCD paneler kan vris, men selve stativet som følger med avgjør egentlig det :) Disse kan godt byttes. Personlig syntes jeg tegneresponsen var finere/jevnere på ATi MEN det kan være helt andre årsaker til akkurat det. Begge fungerer tilsynelatende like bra f.eks. i openGL med si 2 skjermer i dualhead på en gang.

 

Jeg postet en video av det for en tid tilbake fordi jeg ble såpass imponert over hvor enkelt og praktisk det var, gudene vite hvor den ble av...Absolutt alt roteres, hele rutenettet omorganiseres.

Endret av Boye
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...