Jump to content

Boye

Medlemmer
 • Content Count

  2245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Boye last won the day on July 18 2013

Boye had the most liked content!

Community Reputation

111 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Not gonna happen. Snart helg, bedre å fyre opp grillen eller noe nå C-:
 2. Ah, så faktisk Kjøp-knappen på refresh, men var selvfølgelig GONE på neste refresh 5s etterpå EDIT: skulle tatt screenshot svarte heller, om ikke annet for å gi folk litt håp...
 3. Stakkars korta kommer til å bli spist av bottene før de knapt kommer ut GRrrrrrrrr
 4. PS5 i stua fra CDON motatt. Takker igjen RexRodney96 for newsupdate noen sider bak i tråden. Absolute Kickass initiativ her, fikk litt "old days" feeling plutselig med overklokking.no, Microplex med løvesjokoladen i pakka etc C-: Synes utrolig synd for den gjengen som har venta nesten et år på den boksen.
 5. VA-panelet på G9 (og muligens G7?) er noe rimelig unikt nå, kan ikke sammenliknes med "alle andres VA". Har Samsung sin G9. De er svært, svært raske med veldig lite etterslep. Merkelig kombinasjon: minnet om TN/OLED på respons, sortnivået til VA, og fargene til en "dårlig" IPS. Merket ganske kjapt forskjellen bare med å flytte musepilen 120 vs 240Hz og litt Witcher 3 + Divinity: Original Sin 2, samt programmering/scrolling av tekst. De eldre VA-skjermene jeg sitter forran akkurat nå har noe voldsomt etterslep i forhold til G9 og CXen, spesielt på skygger, som er tilsynelatende fraværende på G9.
 6. Sikkert noen som sitter i samme situasjon som her: har et 2080Ti og kan teknisk sett "svelge noen kameler" for et svindyrt 3090, ved å selge 2080Ti-kortet til en fin pris. Fortsatt himla dyrt, og med 3080Ti rett rundt hjørnet (teknisk sett), samt at 2080Ti fortsatt er god råtass... tja Men hadde trengt HDMI 2.1, og der kommer 30-serien inn...
 7. CDON-sendt her også igår. Forhåpentligvis litt HDR-æksjen lørdag. Børsta støv av PS4en og backloggen er jo enorm...oops...
 8. BESTILT! Takker for lenke RexRodney96, da har jeg god tid til å fikse kabel og høytalere. F#@& YEAH!
 9. Åååååh shit....ser nå at det ikke kom en bekreftelsesemail på påmeldingen jeg la inn...noe gikk gæli, sikkert feil emailaddresse, shit shit shit AAAAAAAAAAAAAAAAAAAARG :løperundtistuaoggaule:
 10. Instagram? HAHAHA! Enda en registrering, begynner å bli kreative! Stussa litt over hvorfor det var så stille på kundeklubb-emails mtp. PS5 C-:
 11. HM...stengt butikk, "Kan bestilles i butikk", og på lager i butikk med en deaktivert "Klikk & Hent". Hm.... EDIT: Live Shopping....heh, okidoki.
 12. Ser det er tilgjenglig på Elkjøp nå rundtomkring i landet, men da som "Xbox All Access". Vet noen om det er mulig å kjøpe kun konsollen? Har allerede ~3 år med Game Pass Ultimate
 13. Arrrrg sov meg forbi Platekompaniet! Men hey, takk til forumet for å holde resten av gjengen up-to-date C-: Snart blir det hukk! PS: angående støy (vifte, strøm etc), kan varmt anbefale konsoller bak en vegg, bak en sofa, i et annet rom etc, så lenge en kan kable til TV/høytalere, så lenge den har fri kjøling. Problem løst, kontrollerene for min del har siden Xbox 360 og PS3-tiden vært såpass sterke på det trådløse at det for min del har fungert problemløst bak en vegg.
 14. Samme her, mulig en må lage konto og logge inn før bestilling så de kan verifisere "maks antall"? Eh, på tide å børste litt støv av PS4en i mellomtiden C-: Det her draaaaaaaaaaaaran godt ut gitt.
 15. Blir snadder å lese hvordan det går når noen tester C9 + 30xx og om de faktisk får 4k 444 120Hz null-tull 100% fritt for pikselfeil. Brukt et B7 to år nå, og veldig, veldig fornøyd.
×
×
 • Create New...