Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dårligste velger først, beste velger sist osv. Noen bruker sin draftingposisjon til å "kjøpe" spillere fra andre lag, f.eks. at Giants får en spiller av 49ers mot en liten sum penger og 49ers førstedraft.

 

Gjør ofte idretten litt mer balansert, og det er ikke mulig for NFL lagene å rykke ned eller noe da det ikke er ett slikt system.

 

Jeg liker systemet, mener soccer hadde vært tjent med det også.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/2011_NFL_Draft

Lenke til kommentar

Lagene velger en og en spiller etter tur. Rekkefølgen er satt etter plasseringen i denne sesongen. Det betyr at Indianapolis Colts har 1st pick, mens Giants har 32nd pick i første runde. I tillegg kan lag trade seg oppover i rekkefølgen ved å gi bort picks for andre år, eller med spillere, og det er lag som har tradet bort picks i denne draften, slik at ikke alle lag har en 1st round pick. Patriots har fks. to picks i første runde i år.

Lenke til kommentar

Hvis Pats klarer å beholde kontinuitet på O line og Gronkowski og Hernandez fortsetter storspillet blir de helt klart farlige. Kanskje litt nytt blod på WR? Branch, Welker og Ochocinco blir ikke yngre.. Dette gjelder jo forøvrig også Light, Mankins og gjengen på linja. Det blir interessant å se i hvor stor grad de yngre tar steget.

 

Neste år er Redkins år! #Skinsnation "xD" ":ppPPPpPPPPp"

Lenke til kommentar

Er viktigere å fornye forsvaret. Vi har Edelman, og Woodhead kan også brukes som receiver. I tillegg til Gronk og Hernandez som kan brukes bredere. Offensivt har vi ikke slitt denne sesongen, så der er jeg ikke spesielt redd for fremtiden, enda. Med fire picks i de første to rundene så tipper jeg det blir minst tre defensive spillere.

 

Hva er planen til skins neste år? Blir det ny QB på plass, eller skal de fortsette med Beck og Grossman?

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Pats trenger en ny WR. Som Attityd sier, så er ikke Welker, Branch og Ochocinco noen ungfugler lengre. Men først og fremst trenger New England en pass rusher, om det så er en DE eller en LB. Også en CB samt en safety trengs. Å få inn en på DL som kan ta over for Wilfork etterhvert kan også være en ide, og en guard/centre hadde heller ikke vært så dumt nei.

 

Alt kan jo ikke bli gjort via draften, men ser ikke bort fra at det blir draftet hvertfall en ny WR.

Lenke til kommentar

Tabloider vil selvfølgelig ha Peyton Manning til Redskins. Syltynne kilder, men stemmer jo bra med eierens filosofi om å brenne millioner av dollar på over the top spillere..

 

Grossman gjør seg ikke fullstendig bort, men er ekstremt ujevn og neppe noen franchise QB. Beck blir aldri noe mer enn backup. Så vidt jeg vet har vi ikke noen designert starting QB for øyeblikket.

 

Virker mest som om Skins ser mot draften når det gjelder QB, selv om man må scanne markedet etter free agents først. Alex Smith og Matt Flynn f. eks. er vel begge free agents i år.

Lenke til kommentar

Jaja, kjeder meg på jobb. Spesielt kjedelig når det ikke er kamper å se frem til. Men vi har jo combines, FA og draft rett rundt hjørnet.

 

Grugleder meg til hva Mike Brown gjør med Bengals nå. Har 2 picks I førsterunden og et nokså stort behov for bedre guards, 1 i førsterunden og en i FA og så en cb med den andre picken (pun intended)

 

Gjør man dette kan man i teorien tette ganske åpenbare hull i et lag som trosset alle eksperter og havnet i playoffs med disse hullene.

 

Shipley kommer tilbake (slot receiver, veldig wes welker like) og Dalton og green får en hel off season å trene sammen på. Og lillebroren til Jon gruden får det samme.

 

Jeg er naturligvis en optimist, men alt ligger virkelig til rette for en enda bedre sesong i en av - om ikke den tøffeste divisjonen i nfl.

 

Kjenner jeg laget mitt så ender det vel i fiasko, men jeg kan som sagt ikke være noe annet enn evig optimist.

Lenke til kommentar

Det hjelper å havne på tredjeplass i divisjonen sin når neste sesongs motstandere blir valgt ;)

 

med unntak av nfc north ser jeg ærlig talt ikke noen divisjoner med 2 soleklare lag på første og andre plass.. henholdsvis lions og packers i nfcn og ravens og steelers i afcn.

Endret av A.J Green
Lenke til kommentar

Ny video ute :)

 

Grunnen til at folk ser på Super Bowl :whistle:

 

Bare for morsomhetens skyld! Fint om noen kunne hjulpet meg med å finne ut hvilke cheerleadere fra Super Bowl lagene vi ser her..

 

EDIT: kommer snart også en video som viser kort hva som skjedde forrige gang (XLII) Giants og Patriots spilte. Håper dere følger med!

 

Da var den oppe. Kort sammendrag fra den gangen (XLII) Patriots håpte de skulle slå Giants.

 

21:15) Ny video oppe: Man of the Year, America the beautiful og nationalsangen :)

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Åja.. de videoene mine var jo lenge oppe..:

 

Vi har deaktivert det følgende materialet etter å ha mottatt en tredjepartsvarsling fra NFL Properties LLC om at materialet er krenkende:

 

Varsel 1:

2012 Super Bowl XLVI: Man of the Year, America the beautiful and National anthem - (Sikiduck)

Video-ID: g4KUfx7it1g

Fjernet på grunn av påstand om opphavsrett fremsatt av NFL Properties LLC 8. feb. 2012

 

Varsel 2:

2012 Super Bowl XLVI Giants and Patriots entering Lucas Oil Stadium - (Sikiduck)

Video-ID: IhVKyuG_uQM

Fjernet på grunn av påstand om opphavsrett fremsatt av NFL Properties LLC 9. feb. 2012

 

Åja.. det var jo kjipt.. Jævla rart med tanke på alle andre Super Bowl videoer som ligger der ute..

Endret av Lami
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...