Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Etter syyyykt mye kluss fra Bring har jeg endelig fått meg min første NFL-drakt, Saints med Brees :D

Imponert over kvaliteten på drakten, på tross av at det ikke er player issue (valgte hakket under).

 

 

Liker valget av drakt. Vurderer selv å anskaffe meg en Brees jersey, det står mellom den eller Ingram/Thomas sin skjorte. Hva ble den totale prisen? Hvordan vil du si størrelsene er ifht våre europeiske størrelser?

 

 

Den totale prisen ble 100 USD. Men har ikke fått noe toll ennå, regner med det kommer. Er veldig lett å finne ut av størrelsen. Bare måle deg rundt brystet så googler du cm to inches ;)

 

Ellers, grunnen til at jeg kjøpte drakten er jo at Brees tok rekorde i passing yards, og såvidt jeg vet har han ikke den i Nike-trøya ennå ;)

Lenke til kommentar

De skal visst ha studio ja, men de skulle visst ha mindre prating enn det NRK hadde.

 

Har du en link der det står? Står det noe om hvem som skal være i studio?

 

Og vet noen om Viasat kommer til å sende noe av de amerikanske reklamene? Huff, har på følelsen at denne superbowlen blir gjennomboret av den samme kjedelige norske reklamen. :(

Lenke til kommentar

Har ikke link nei, jeg så det ble skrevet av noen fra Viasat på Twitter for en stund tilbake. Han høydepunkt/taktikk-fyren fra CL-sendingene til Viasat skal visst være med. Daniel ett eller annet tror jeg han heter.

 

Viasat kommer ikke til å sende noen amerikanske reklamer. De har hverken lov, eller lyst til å gjøre det. De sender internasjonale feeden uten reklame. Viasat sier at det blir norsk reklame også, men jeg er spent på hvordan de kommer til å legge opp det. Jeg kommer til å ha Viasat på TVen og GamePass på den ene PCen.

Lenke til kommentar

Det blir bare GamePass her. Kobler en pc til projektoren som vamlig, så da frister Viasat på den lille tven lite. Viasat-studio generelt frister lite.

Kjørte GamePass på TVen forrige runde, men det føltes ut som det var smålagg, og jeg får heller ikke den beste lyden på den måten. Så jeg kjører doebbelt, gjør det enkelt. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...