Gå til innhold

Beste RPG spill fra 2000 og opp


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

KOTOR Er jo helt fantastisk genialt, men det var en smule kort til å være et rpg spill. Mulig at grunnen var at jeg ikke klarte å slutte å spille, hehe. Men det rpg spillet som var lengst og hadde best story i forhold til lengden må nesten være FFX, tør ikke si hvor mange timer jeg har brukt på det spillet. En av disse to er best, men jeg klarer ikke å bestemme meg.

Lenke til kommentar
Baldur's Gate 2 uten tvil. Neverwinter Nights kommer ikke opp til kneskålene engang.

9094007[/snapback]

Snakk for deg sjøl :p

Jeg elsker NWN og kunne ikke fordra Baldurs Gate. (BG2, prøvde aldri eneren) Jeg kom omtrent 10 timer inn i spillet før jeg bestemte meg for å gi opp. Jeg syns det var kjedelig for å være ærlig og har aldri helt skjønt hypen rundt det. Men smaken er jo som baken ^^

Lenke til kommentar

Jeg må si KotOR, men det var et av de første skikklige RPGene jeg spillte også da, så det kan nok ha bidratt litt til at dette er en favoritt. Hadde aldri opplevd å være så hekta på et spill før og har heller ikke siden, dette kommer fra en tidliger WoW-junkie (møkka spill!). Jeg spilte igjenom KotOR 2 også, men det var et eller annet som gjorde at jeg nesten ble litt skuffet over spille opplevelsen. Klarer egentlig ikke helt å sette fingeren på akuratt hva det var. Likefult var KotOR 2 også et godt spill. Jeg har spillt både oblivion og gothic 3, men jeg synes at disse ikke har sjans mot KotOR. Venter i spenning på at en KotOR 3'er skal bli annonsert :grin:

Lenke til kommentar

For å være litt original her må jeg nesten velge Arcanum: Steamworks and Magick Obscura.

 

Til tider buggy, inkonsekvent og ubalansert, men likevel en helt fabelaktig rollespillopplevelse!

 

Hadde enda bare utviklerne ha fått seg en kompis med kunnskaper om business og prosjektstyring da de startet Troika...

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Hva skjer her a..

Fuck årstall.. Og iføgle han ene fyren var ikke final fantasy RPG i del hele tatt.

Final fantasy skapte RPG.

 

Final Fantasy IX

Final Fantasy VII

Final Fantasy X

Final Fantasy XI

Final Fantasy VIII

 

 

DER HER VI DET.

 

Utennom det;

Oblivion

Morrowind

Dungeon siege

 

Men hvis noen kunne fortelle meg noen kule spill som er ganske likt Final fantasy serien ville det ha vært kult.. Da mener jeg med like bra graphic some FFVII++

Orker ikke firkanter x_x

Endret av Razhel
Lenke til kommentar

NWN 2! Bra story spør du meg! ser frem til Mask of the Betrayer som slippes om et par dager :D ellers er jo selvfølgelig D2 fantastisk.

 

Har både nwn (1+expansions) og bg2, men var for ung til å fatte serlig mye av engelsken da det kom.. Prøvde å spille de igjen når jeg hadde runda nwn2, men ble liksom ikke det samme da, når nwn2 hadde så mange valgmuligheter med tanke på race/class/skills osv. Håper det blir laget et nytt spill fra Forgotten Realms universet snart, som dreier seg om andre steder enn kun the sword coast (selv om jeg ikke har fått nok av den heller enda! mener bare det hadde vært gøy å få se andre steder som ofte blir nevnt (sånn som at man kan spille Thay i mask of the betrayer :D:D ))

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...