Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Gammeldags modem, problem


Anbefalte innlegg

Sitter her med et meget irriterende problem: Har bygget en pc som skal på nett. Men det er ikke bredbånd tilgjengelig der den skal være. Så jeg må koble til med gammelt 56k modem. :cry: Men jeg får beskjeden "feil 680, ingen summetone". Modemet er funnet i enhetsbehandling, alt ser ok ut. OS er win xp pro, og modemet heter "soft v92 data fax modem". Er det mulig at jeg må ha egen driver for dette? (har ikke cd) Eventuelt hvor kan jeg finne den?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
I enhetsbehandling står det kun: "soft v92 data fax modem"

7704529[/snapback]

Det kan være den generelle betegnelsen til flere fabrikanter uten spesifikke drivere. Modemet bør også være relativt nytt siden de "gamle" mangler XP-drivere, som regel. Dog mener jag stort sett alle v92 har XP-drivere.

Lenke til kommentar

Nå er det en stund siden jeg dreiv med dette, men de fleste driverene til disse modemene ligger jo i XP. Når modemet monteres første gangen så legges driverene inn. Oppdateringer kan hentes ved h.klikking i enhetsbehandling, men nyere kan finnes på produsentens side.

Du sier at det svarer at det ikke finnes summetone, og det tyder på at modemet er installert og virker, og at det faktisk er mangel på summetone som er årsaken.

Det er også mulig for Pc-en å komunisere med modemet i egenskaper for lokal tilkobling.

Lenke til kommentar

http://www.conexant.com/support/md_driverdownload.jsp

 

Conexant brand voice modems. We have received good reports about these but we are not sure that all features (eg CID) are supported by their drivers. The Conexant HSFi CX11252-11 internal PCI modem works well with IVM - except for CID, which does not work with this modem. A zip file containing Windows NT4.0, 95, 98, 98SE, ME, 2000 and XP modem drivers for the HSFi CX11252-11 can be downloaded from here. This file includes a video on installing the drivers in Windows XP.

 

http://www.nch.com.au/kb/10063.html

 

Ser du noen LED-lys på modemkortet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...