Gå til innhold

Den Store Aksjetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skal du være safe så setter du pengene i fond, men sett ikke alt du skal handle for samtidig. Spre det ut, slik at du ikke la oss si kjøper fond for 1.000.000 - Så får man en korreksjon, det er lite morsomt.

8610494[/snapback]

 

ja.. og setter du linn litt nå, så kan du enkelt følge med på utviklingen, og se om det har gått noe ned, etter en korreksjon om noen måneder..

Lenke til kommentar

Noen som følger med på anbefalte porteføljen til DNB?

 

det er ikke noe nytt denne uken, men forrige uke så gikk QEC ut med stort tap.. men den kommer seg fort nå.. Akkurat det samme så jeg med en annen aksje i april.. de anbefalte en aksje, den sank, de kaster den ut, og aksjen stiger igjen neste uke..

 

De ser jo ut til å være ganske feige..

Kanskje man tjener mer på å bytte, men uansett så er det jo en del unødvendig tap bortover..

Lenke til kommentar
Hvorfor heter det da, aksjeselskap? Hvis de ikke har aksjer, og jeg feks kan kjøpe de?

8617013[/snapback]

Hvis du kjøper aksjer som ikke er notert på Oslo Børs så kalles det å handle i gråmarkedet. Greia er at det ikke gjelder like strenge regler for selskaper som ikke er notert på børsen, men det går fint an å handle med dem, bare kjøper og selger blir enige om en pris. Det er lettere å bli lurt i gråmarkedet for å si det sånn.

Lenke til kommentar
Jeg ble anbefalt til å kjøpe Funcom for noen dager siden,før de annonserte om et nytt MMO..

Jeg er bare en nybegynner når det gjelder aksjer og sånt, så jeg droppet det.

men igjen etter det som skjedde idag http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=161210

 

jeg angrer nå litt på hvorfor jeg ikke ble med....

Hva tror dere, droppe det eller kjøpe?

8622977[/snapback]

Er nok endel personer som sitter med insideinformasjon om Funcom og bruker det for alt det er verdt, ville ikke kjøpt aksjer på bakgrunn av at de skal gå bra neste uke, men heller prøvd å vurdert hvor de ligger om et år.

 

Hvis du vet at spillet deres er bra, f.eks like bra som Wow, så er det nok sannsynlig at de kommer til å gå bra, men nå har de en tradisjon med bugs og forsinkelser, og det er litt farlig. Jeg tør ikke kjøpe før jeg får indikasjoner på at denne tradisjonen er brutt.

Lenke til kommentar
Kjøpte en aksje i går, gjennom Skandiabanken. Er det riktig å si én aksje? I hvert fall 1 i antall. Tar det en stund før det blir registrert? Status står som aktiv. Hva menes med Gyldig t.o.m 16.05.2007?

8625849[/snapback]

Det kommer an på om det er 1 aksje, eller 1 børspost, er det 1 børspost er det ikke riktig å si at det er 1 aksje, med mindre det faktisk er 1 aksje i en børspost noe som ikke gjelder noen av aksjene på Oslo Børs. Såvidt jeg vet går det ikke an å kjøpe odd-lots gjennom skandiabanken (odd-lots er deler av børsposter, altså ikke hele)

 

Gyldig t.o.m. 16.05.2007, høres mest ut som du ikke har kjøpt, men bare lagt inn en ordre og at ordren ikke har blitt utført ennå. Hvis dette er tilfelle så vil ordren bli slettet om den ikke blir utført innen børsdagen er over.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...