Gå til innhold

Den Store Aksjetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

@battlefield:

 

om NYSE: CAT aksjen, så er det for meg nok å ha hørt for noen måneder siden at lederen for selskapet fortalte hvordan markedet igjen gjorde flere bestillinger på maskiner, og hans egne uttalelser om hvor positivt ting så ut for Caterpillar.

 

Ingen analyser fra meg. Ikke er jeg kompetent til det heller. Men se bare hvor mye aksjen har steget, f.eks. det siste året, sier jeg da.

 

Investeringer i aksjer gir aldri noen som helst garantier for at ting fortsetter i riktig retning.

Endret av G
Lenke til kommentar

Kalinken:

Jeg er jo bare nysgjerrig, og ønsker å diskutere aksjer.

 

Spørsmål er viktig det også.

Selvfølgelig.

 

Men det er viktig at man også prøver å gjøre litt research på egenhånd og ikke bare forventer at folk skal bruke av tiden sin på å forklare deg alt mulig. Videre mener jeg at man burde prøve å bidra med litt nyttig informasjon selv, selv om jeg selvfølgelig skjønner at dette ikke alltid er like enkelt når man er fersk i gamet. Å si at tråden er død og at det er null engasjement i den rett etter at du har fått svar på flere spørsmål virker utakknemlig på meg.

Lenke til kommentar

Selv om det er litt feil emne, så håper jeg treffer på noen svar her. Hvor mye koster det å handle valuta på CMCMarkets? Ser at det er kurtasjefritt men regner med at de tar det igjen i spread. Så hva pleier spreaden på f.eks EURUSD ligge?og er det noe billigere alternativer?

CMC tjener på spreads. For en trader (dagtrader) er det helt horribelt, spør du meg.

Skal du handle valuta bør du bli kunde i en av de største bankene i verden pga de har tilgang til mest likviditet og stiller best priser.

http://www.reuters.com/article/idUSLDE6460UN20100507

I Norge stiller stort sett DnB best priser pga størrelsen på banken... anbefaler dog utenlandske.

Lenke til kommentar

Korte, unødvendige innlegg regnet som spam, er slettet. Vennligst ikke skriv i tråden med mindre det er relevant til trådens tema. Les gjerne punkt 1 i retningslinjene.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

Endret av Osse-Mon
Lenke til kommentar

21 ned 9 uendret 28 opp akkurat nå!

 

DiaGenic er på vei opp! Er dere synske i denne tråden eller!

 

Skal ikke se bort i fra at de store gutta leser denne tråden!

Er du ny på børsen? Unødvendig å skrive hvor mange som er ned, uendret og opp da de som faktisk lurer på dette sjekker siste tall på OSE.

 

DiaGenic har hatt en sell-off de siste dagene og når investorene vil inn igjen på et lavere nivå vil det drive kursen opp igjen. Det er helt naturlig i slike volatile papirer. Det betyr ikke at DiaGenic har vært en god investering. Du ville ikke likt å hatt en inngang for en uke siden, for eksempel.

 

Hvem er 'de store gutta', og hvorfor skulle de lese denne tråden?

Lenke til kommentar

Korte, unødvendige innlegg regnet som spam, er slettet. Vennligst ikke skriv i tråden med mindre det er relevant til trådens tema. Les gjerne punkt 1 i retningslinjene.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Reaksjon på moderering gjøres eventuelt på pm. Tilbakemelding av generell karakter kan gjøres i Tilbakemeldinger om forumet.

 

Jeg gjentar megselv her!

Poster med kun smilefjes og ingenting annet blir fjernet, og vi kommer til å dele ut ferier om dette ikke blir overhold!

 

Kristian

Moderator

Lenke til kommentar

http://www.cnbc.com/id/39285319

Den kinesiske valutaen overvurdert?

 

Helt klart verdt å få med seg. Ingen tvil om at Kina er i en form for boble, spørsmålet er hvor lenge de kan gi gass. Om det er som 1977 i Japan relativt til toppen Japan hadde i 1989, eller om det er mer kritisk er usikkert.

 

Kina var tett på hyperinflasjon i 1994 og måtte stramme inn kraftig. Samtidig gikk Japan med flere inn for å gi dollaren et løft, det fikk positive konsekvenser for de utviklede markedene og negative for utviklende. Noe lignende kan gjenta seg.

 

Tidligere har det vært relativt vanlig at markedet har hatt persepsjoner om at utviklende økonomier har hatt undervurderte valutaer (Sør-Korea, Thailand, osv), mens valutaene har svekket seg kraftig fordi en flyt inn av spekulativ kapital snudde når boblene tok slutt og sannheten i ettertid ble at valutaene var overvurderte. Det at dollaren er svak smører helt definitivt utviklende økonomier, selv land med veldig romslige underskudd (Venezuela), holder det gående uten konkurs. Så spørs det hvor lenge dollaren er svak.

Endret av festen
Lenke til kommentar

Det ser ut som FED kan komme til å dra markedet igang uten at de leverer det de snakker om. At selve trusselen med å trykke opp penger er nok, men hvis de faktisk setter igang og trykker opp en trilliard dollar, som ville vært et betydelig beløp, er det en stor risiko for inflasjon, det er bare å se på prisene på diverse råvarer i det siste. Dollaren har vist en bra teknisk trend etter 2009 mot NOK, men jeg har litt problemer med å skjønne hvordan USA skal greie å doble eksporten sin over de neste 5-10 årene uten å ha en svak valuta og en betydelig inflasjon.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...