Gå til innhold

Tv2 Nyhetskanalen - Hvordan blir det?


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Herregud.. Denne kanalen var sånn passe bra til å være en ny kanal når den startet opp... Men blitt dårligere å dårligere... Helt vilt til tider både sendemessig og grafikkmessig er skandaløst...Studiomessig å er en skam - selv om nyhetene er de samma med eller uten ett bra studio..Her forleden var det jo svart i 20 minutter å..

 

Hører de sier at de skal gi den for datt å datt, at dette er no nytt i Norge etc...

 

Men hvis ikkje alt fungerer optimalt - så burde jagge meg heller utsatt sendetidspunket til dette var 100 % i orden...

 

Og va skal en med Tabloid på denne kanalen samtidig som den på Tv2's hovedkanal?? Antar det at hvis du får inn Tv2 Nyhetskanalen - så får du hvertfall inn Tv2 !!

 

Og i helgene sendes det reprise av Holmgang og ukens Tabloid-sendinger...

 

Og det sies at det sendes 24 timer i døgnet?? 18 timer med nyheter ja.. Og resten av natten reprise på Sky News' "News at Ten" og nesten resten med plakater med nyheter fra Nettavisen... Latterlig spørr du meg !

 

Tv2 News er jo konge i forhold! Det har også en mere internasjonal profil syns jeg ...

 

Og nu som den er finansert for dette inneværende år - så bryr de seg vel ikke noe om antall seere vil jeg tro... Men så fort de sikre inntektene fra annonsørene stikker fra denne kanalen - så er denne nedlagt rimelige fort vil jeg tro...

 

Så hvis ikke det skjer store forbedringer - så spår jeg denne kanalen en meget meget kort levetid... For dette er jagge meg ikke mye å skryte av pr. dags dato dessverre..

Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Forferdelige "gjennomgangsfarger". Mye, eller for meget "oppkok" av innkjøpte "nyheter. Elendige intervjuer på engelsk. Null egenproduksjoner som går utpå nyheter, eller spinner videre på de samme. Samlet vurdering; 4/10 :)

Lenke til kommentar
Forferdelige "gjennomgangsfarger". Mye, eller for meget "oppkok" av innkjøpte "nyheter. Elendige intervjuer på engelsk. Null egenproduksjoner som går utpå nyheter, eller spinner videre på de samme. Samlet vurdering; 4/10 :)

8057252[/snapback]

 

 

Ja, er lixxom for mye Sky News og andre tv-stasjoners reportere... Burde heller hatt flere korrespondenter selv..

 

Burde heller ikke vært så opptatt av å kjøre repriser hele tiden... Heller ha nye repostasjer alt ettersom det kommer noe nytt.. Men selvfølgelig hatt en gjennomgang av ting som har skjedd gjennom dagen på en eller annen måte

Endret av excellent
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...