Gå til innhold

Diskusjon om/rundt kebab. Hvor er den beste?


Anbefalte innlegg

On-T: Campino i Moss er veldig god, og Lysthuset sin er heller ikke dårlig. I Oslo har jeg bare smakt noen steder, men Carmel er klart best.

Enig. Liker faktisk campino sin mye bedre enn bislett kebab.

Campino i Moss har den beste shawarma-en jeg har smakt. Den eneste som er i nærheten er Marinos i Oslo. De to er ca like gode, men relativt ulike. Det var en liten tyrkisk cafe i gågata i Moss (rundt hjørnet for Frisenfeldt, nedenfor Andersons eft.) som lagde helt fantastisk iskender, men de gikk konk for 10-15 år siden. Husker og savner fortsatt den smaken :(

 

Bislett har relativt god saus, men resten er bare OK. Det er ikke noe galt med den, men heller ikke noe som utmerker seg veldig positivt. Skal jeg sammenligne sausen til Bislet og Campino tror jeg jeg heller mot sistnevnte. Det er ikke mye severdig i Moss, men en tur innom Campino er faktisk verdt avstikkeren fra E6 :) Er det samme eiere som står bak Campino-ene i Østfold?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
Den tida då eg heldt til i Oslo var eg mykje innom Kebab Biten på Rosenhoff. Veldig god kebab, og store porsjonar til grei pris. Av andre plassar i Oslo var eg innom Ibsen grill Kafe (det var skjeldan eg var innom her, men eg meiner å hugse at dei hadde veldig god kebab dei og), samt ei sjappe nede ved Blitzhuset (denne hugsar eg ikkje namnet på, men den kebaben dei hadde der var noko av det beste eg har smaka :love:).

 

I Ålesund hugsar eg dei hadde veldig god rullekebab på Kebab House.

 

Her i Stavangerområdet er eg ikkje så godt kjend med tilboda enno, men eg har diverre ikkje blitt særleg imponert over dei to plassane eg har vore innom så langt (Sandnes Kebab og Ahmad Kebab). Eg får halde fram med leitinga (og kanskje nokon her i denne tråden har nokon gode tips). :)

Skal du ha kebab i stavangerområdet er det to ting som gjelder. Det er tyrkisk kebab som holder til ved siden av 7-elleven nede ved vågen(tvers over potetbakeren, man må opp en trapp for å komme frem) Den andre plassen som gjelder er shawarma kairo. Har digg babb, men problemet er at den ligger litt tåpelig til. Ligger rett over poltistasjonen 4 minutters gange fra bussterminalen. Eieren på shawarma kairo eier :)

 

Ahmad kebab bør man holde seg et LANGT borte fra. Mer info kan gis, men du vil egentlig ikke vite det:P

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Takk for tipsa, jokki! :) Den kebabsjappa nede ved 7-eleven har eg vore innom, og der var temmeleg bra. Den andre du pratar om, Shawarma Kairo, har eg ikkje prøvd enno, men det lyt heilt klart verte neste prosjekt når eg kjem attende til Stavanger frå ferie!

 

Og Ahmad Kebab kjem eg nok ikkje til å prøve fleire gongar, sjølv ome eg må innrømme at eg vart litt nysgjerrig ut frå den utsegna di der... ;)

Lenke til kommentar
Vil mye heller ha en til 69kr på Balkan enn noe annet ikke særlig kjent til 25kr.

Men dog om den til 25 er god, og kvaliteten er god, så ser jeg ingen grunn til å velge balkan bare fordi de er kjent.

 

Men ja, jeg spiser for det meste selv på Balkan i Ski. Men om jeg hadde fått valget med en god/bedre kebab til en rimligere penge, hvorfor ikke?

Lenke til kommentar
Er du gjerrig?

Hvem da?

 

Vill nok ikke kalle meg gjerrig isåfall. Bruker penger i hytt og gevær, samme hva det er til, så tenker jeg senere at det kanskje var litt dumt.

 

Hva har det med saken å gjøre. Er det kult å kjøpe dyr kebab bare fordi den er dyr?

Det er noen som syns det også vettu! Dyrt er kult :roll:

Endret av -Shark-
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...