pumba50 Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 (endret) Vanligvis starter den her kl. 17:00 og det går på ribbe og svor. 1. og 2. juledag blir det pinnekjøtt tror jeg. Nyttårsaften blir det vel en kombinasjon av ribbe og pinnekjøtt vil jeg tro. EDIT: Ja og riskremen selvfølgelig. Hvordan kunne jeg glemme riskremen. Riskrem og Rødsaus! Endret 24. desember 2006 av Databamse
mikaragua Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Her blir det en gang mellom 17.00 og 18.00. Ah, ribbe, jeg gleder meg.
Søppelsveitt Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 ca. 17 i dag med pinnekjøtt. I morgen er det bursdagsfeiring og taco, og nyttårsaften er det elgskav på menyen. namnam God Jul!
............... Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Gjester kommmer vel sånn 16.00 også halv time - time etter det tenker jeg. ribbe ribbe ribbe
Cannabiskopen Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Middagen blir i 17:00 tiden tenker jeg. Vanligvis BÅDE ribbe og pinnekjøtt
Plomma2 Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Middagen blir i 17:00 tiden tenker jeg. Vanligvis BÅDE ribbe og pinnekjøtt 7567849[/snapback] Hey, jeg kommer på besøk, jeg. Vi skal ha ribbe i dag mellom 17 og 18:00. Pinnekjøtt 2. dagen. nam, nam.
-Shaq- Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 (endret) VI spiser 17.00, spiser pinnekjøtt, fåre/svineribbe, svine/fåremør, poteter, sos, rabbestappe. Og selfølgelig, Riskrem. Endret 24. desember 2006 av -Shaq-
brd Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 (endret) Kl 17.00 = Kjøttkaker, ribbe og til dessert, fruktsalat Endret 24. desember 2006 av brd
Andeby Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 (endret) Mellom 17 og 18:00 tiden, og i kveld blir det pinnekjøt:) På nyttårsaften blir det kalkun:) Edit: fjernet kritisk leif. Endret 24. desember 2006 av Andeby
Jarmo Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Flyttes til mat og drikke.. Ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker, julepølse osv. Ca. kl 17.00
-Lasse Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Vi har pinnekjøtt, ribbe, julepølse, kjøttkaker (ja bestefar vil ha det) og riskrem som regel til dessert.
Tommy T Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Ribbe og pinnekjøtt i sekstiden tenker jeg. Også kalkun på nyttårsaften
Loerand Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Ribbe og medisterkaker, med surkål og kokte poteter. Riskrem med rød saus til dessert. Elsker julekvelden
Bleelekwwl Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 etterhvert, no salat tror jeg. Kanskje tofu. hmm.
Bruktbilen Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 (endret) Ribbe og medisterkaker, med surkål og kokte poteter. Kake til dessert. Endret 24. desember 2006 av Bruktbilen11
WhiteDragon Skrevet 24. desember 2006 Skrevet 24. desember 2006 Pinnekjøtt smaker svidd kuk, ribbe ftw!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå