Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Mammaen til dama mi og jeg.


Anbefalte innlegg

Mammaen til dama mi er en ekstremt tiltrekkende dame, jeg ser på henne og har lyst til, ja dere vet. Dette føler jeg ødelegger mye for meg og dama mi.. Hun ser på når jeg ser på mammaen hennes og slikt.. Jeg kysser dama mi uten å bli virkeleg tent, når vi har sex er det ikke det samme lenger. Jeg vill bare ha mammaen hennes. Der ser for dere situasjonen sant ?

...

En dag , jeg skulle til dama .. sommer , varmt og alt det der. så var jenta mi gått i forvegen uten å ha sagt i fra, jeg gikk alikevell opp til henne, å der, der lå det beste stykke mamma i guds historie og solte seg uten undertøy. Hun så meg, jeg bare sto der å gjespet ette luft eller ett ord som kunne redde megl itt.. Men hun reddet meg nok, " ta det med ro, du trenger ikkje vere flau over meg " Jeg stønnet ut ett "ok" .. Hun gikk inn å tok seg et glass kald lemonade, der sto hun, verdens beste mamma toppløs og lesket innpå kald lemonade. Hun gled forbi meg og berørte kjønnslemmene mine ømt, jeg tenkte, Wow.. så begynnte hun å bli mer intim.. Jeg sprang, sprang som faen.. ^

...

..

Nå har det gått en mnd, jeg har ikke snakket med dama mi siden den episoden, har teksta ett parr sms eller no, hun er lei seg og jeg føler med henne og slikt.. Men jeg vet bare ikke hva jeg skl gjøre lenger..

..

Kan noen av dere gi meg ett tips ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I og med at dette er et voksent menneske, så må jeg si at dette hørtes utrolig merkelig ut. =)

 

hvor gammel er mora? er hun gift?

 

Du må for all del prate med kjæresten din om dette, for elsker du henne så må du få kontakt med henne igjen. ikke la dette ødelegge forholdet deres. =)

 

vis du ikke vil ha noe med mora å gjøre, så kan jeg bare foreslå at du stopper og tenke på henne. og unngå for alt i verden og treffe henne.

:vis hun vil ha deg hjem til seg, så må du bare si nei, og spørre om ikke hun heller vil komme til deg. eksempel=)

 

vil bære si, hold deg unna moren.

 

[edit] hørtes ikke helt ekte ut, men jeg svarer som om dette skulle vært noe som faktisk har skjedd.

Endret av Pe3
Lenke til kommentar

Bare tull. Først sier han at mora lå og solte seg på verandaen toppløs. Så avslutter han med at det er en mnd siden og har ikke snakka med dama siden da? Så hun solte seg toppløs på verandaen i November mao? Mhm.

 

Hvem snakker vel på måten han uttrykker seg på? "Hun berørte det erigerte lemmet mitt"? Det er Vi Menn sexnovelle-språk.

 

"Han tok på mitt svulmende dryppende venusberg mens jeg kroet meg i orgasmens nærvær" osv.

Lenke til kommentar

"En dag , jeg skulle til dama .. sommer , varmt og alt det der. så var jenta mi gått i forvegen uten å ha sagt i fra, jeg gikk alikevell opp til henne, å der, der lå det beste stykke mamma i guds historie og solte seg uten undertøy. Hun så meg, jeg bare sto der å gjespet ette luft eller ett ord som"

 

Han skriv i SOMMER ikke i november, men selv synes jeg dette virker veldig unormal men fremdeles. Det er en liten sjangs for at det kunne skje. Isåfall så ville jeg slått opp med dama komt meg lengst mulig vekk fra dama og moren.

Lenke til kommentar

Tulletråd, fjortiser som det her skriver "morsomme" historier til Klara Klok også.."Jeg får orgasme av å tenke på bestemora til kompisen min, hva skal jeg gjøre"

 

Historien rakner jo fullstendig når han skriver at mora soler seg toppløs på verandaen, også ender med at dette var for en mnd siden.

Lenke til kommentar

Kanskje han sa i fra til dama si at det hendte for en måned siden, og etter det har hun ikke villet snakke med ham? Høres logisk ut for min del, for tviler på at han ville løpt til henne og bare "Mammaen din antaster meg!" midt på sommeren. Oo

Men det er en logisk brist i førstepost, den virker fake.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...