Gå til innhold

Få filer ut fra ødelagt harddisk?


Anbefalte innlegg

Hadde ett lite uhell med Pc'en min er om dagen,klarte å dulte borti den mens den sto på og den veltet. Hardisken fungerte helt fint minuntter etterpå helt til den plutselig begynte å lage rare lyder.Det hørtes etl lite ''klikk'' hvert 3sekund og jeg skrudde den av. Da jeg skrudde den på igjen ble den ikke gjennkjent av pc'en.

 

Så nå er spørsmålet om det finnes noen mulighet for å få noe ut av denne Hardisken? Da mener jeg ikke av Eljkøp & Co,men av mer proffesionelle folk,og hvor mye vil dette koste.

 

Takke for alle svar :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har du fått til noe mer?

Ene 300GB disken min sluttet og virke her en dag og lager nå kun klikkelyder når jeg prøver å starte maskinen med harddisken koblet til. Får ikke bootet opp i Windows en gang pga. den disken (virker når den ikke er koblet til da). Og Maxtor/Seagate har bare bedt meg om å kontakte et sted som driver med data recovery, noe som i Norge er alt for dyrt =/

Lenke til kommentar
Noen ide om ca. hvor mye det vil koste før jeg i det heletatt tar kontakt?

7448272[/snapback]

Det koster ikke noe før du tar kontakt, det er etter du tar kontakt det begynner å koste penger. :!:

 

I flg. bestillingsskjemaet til IBAS har de en grunnpris på 3500,- for en analyse. Deretter vil prisen være avhengig av hvor komplisert/hvor lang tid recoveryprosessen tar.

Lenke til kommentar

Er vel kun større mengder foto/film som kan gjøre det verdt pengene. Og seff verdifull jobb data el.

 

Om det hadde vært elektroniken som sviktet så kunne du byttet koblingsplata med alt det eletriske fra en helt lik disk. Men siden du hørte rare lyder så er det vel lesehode som er gått dundass, og da er det vel bare proff hjelp som duger.

Lenke til kommentar
Kan være litt stress å ta backup av store disker da, jeg har en 300GB disk som tok kvelden liksom =/ Men men..

7495545[/snapback]

 

jeg har to 500GB disker som er rimelig fulle... men har tatt backup av det viktigste.. musikk, mine dokumenter og lignende.. så får filmer, spill og lignende seile sin egen sjø den dagen det skjer noe med dem

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...