Gå til innhold

Svartebørssalget av PS3 går trått.


Laze

Anbefalte innlegg

Gutta som stilte seg i kø i USA onsdag formiddag regnet med å selge maskinene sine på ebay for mellom 2000$ og 5000$. Nå, en halv uke etter launch, får de mellom 800-1000$ for en maskin, noe mer hvis du har bra rep/slenger med ekstrautstyr. Denne ser ut som en typisk opportunist-selger, maskinen gikk for 820$. Det blir ikke rare timelønna for de som stod ute i et par døgn for å spekulere i PS3-mangel. Kjipt for opportunistene, bra for virkelige PS-fans som nå kan få seg splitter ny maskin til snaue 200$ over utsalgspris uten å stå i kø :).

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hvor har du lest og sett dette? uansett kjempe fint... forøvrig er det ps3 ut for salg på finn.no nå.. noen som har hørt om selgeren? stefan hilt? søk han opp på google og finn ut om du vil forholdsbetale da :)

7334683[/snapback]

 

Egen research på ebay.com :) Bare søk på PS3 og sorter etter "Ending soon", så får du opp en rekke PS3-auksjoner som er noen minutter unna slutt. Åpne de, og refresh vinduet et kvarter senere, så ser du hva de endte opp på. Enig i at det er en bra ting, slike launch-køer burde være et positivt fan-arrangement, ala Ringenes Herre-køene utenfor Colosseum ... det at mange spekulanter brenner seg på PS3'en nå, gjør kanskje at det blir mindre av denne ukulturen i fremtiden. :)

Lenke til kommentar

Butikkene i USA rapporterer at både Nintendo og Sony har allerede fått det andre partiet til statene, så da blir det naturligvis vanskligere å selge de på E-bay. :)

Kjempebra at det gikk såpass raskt, syns jeg, misliker litt disse e-bay spekulasjonene, som bare kjøper for å selge, ødelegger for de som ønsker å kjøpe for å bruke.. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...