Gå til innhold

Nintendo Wii lansert i USA!


LucarioX

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Venter fortsatt...Noen som har nyheter vedrørende dette?

7376437[/snapback]

 

It's officially a strong start for the new Nintendo console. Nintendo has proclaimed that its Wii system has already sold over 600,000 units during the first week. If Nintendo can keep this pace up in the Americas as well as in Japan and Europe, it will certainly be a happy holiday season for Mario and co.

 

Link

Lenke til kommentar
Deilig å vite at eg er sikret konsoll,zelda/red steel og ekstra tilbehør fra asboluttspill.no. Så har eg jaggu meg frihelg ved lansering også :wee:

7385888[/snapback]

 

Du skal dø en langsom død for det der! Er og sikra en Wii, men tror du jaggu ta ikke jeg har jobbhelg akkurat den helga! Oh grusomme verden.

Lenke til kommentar

Æsj. Begynner å tvile på hvilken konsoll jeg skal kjøpe. Har alltid fokusert mye på grafikk, og nå fikk jeg nettopp vite at vi får HD-tv, begynner jeg å lure på om Wii er det rette valget. Siden den gamle xbox-en døde, har jeg veldig mange spill som jeg ikke får spilt, og hadde jeg kjøpt 360 kunne jeg spilt spillene på den. Og det faktisk eneste spillet jeg interesserer meg for som kommer til Wii er Zelda. På 360 er det flere. Er veldig i tvil. :(

Lenke til kommentar

Hvis det var meg du siktet til, så har jeg ikke betalt nei.. har blitt lovt at jeg skal få spillene innen den 8. Så blir det og møte opp utenfor elkjøp (mange timer før) og prøve og skaffe konsollen. :)

 

Var forøvrig på gamezone.no jeg bestillte, så de har tydelig vis fått mange forhåndsbestillinger.. eller utrolig få konsoller..

 

Edit: rota til quotinga men det var svar til Malas inlegg....

Endret av Blue--Sky
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...