Gå til innhold

Total War: Får AI i M2TW bonuser på høyere vanskelighetsgrad?


Anbefalte innlegg

Har ikke sett noe om dette, og søk på google gav meg ingen svar heller. Er det noen som vet om AI (både i slag og på hovedkartet) får noen urettferdige bonuser når man skrur opp vanskelighetsgraden? Etter en del tester med 1 vs. 1 i custom battles så virker det ikke som om fienden blir noe sterkere (tenker da på høyere angrepsverdier osv.) på de høyere vanskelighetsgradene, men jeg regner nesten med at de får diverse bonuser på hovedkartet, som f.eks. bedre økonomi, mulighet til å se hele kartet eller lignende. Er noen som vet nøyaktig eller sånn ca. hva som skjer når man øker vanskelighetsgradene? Liker ikke å spille strategispill hvor jeg ikke vet hva slags bonuser AI-spillere får.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er det mange som lurer på og det svaret de fleste gir er nei.

 

AIn blir faktisk smartere og gjør helt andre trekk på høyere vanskelighetsgrader og får så vidt meg bekjent ingen bonuser, men jeg skal komme tilbake til dette her om jeg skulle finne ut noe annet.

Lenke til kommentar

De får ikke det. I tillegg til at de blir smartere, merker du hovedsakelig at soldatene dine merkes mye mer av at de er slitne eller har dårlig moral.

Jeg merker selv (på Very Hard) at mine Feudal Foot Knights begynner å slite mot Mongol Foot Archers (med 6 experience, men allikevel) etterhvert som de går ned mot winded, tired og exhausted.

Men, det ser ut som at fienden ikke får denne effekten. Er ennå ikke helt sikker, da de fleste mongolske fotsoldatene som angriper veggene mine blir drept fortløpende.

 

 

http://www.totalwardev.blogspot.com/

 

Se på Morale & Difficulty settings.

Lenke til kommentar

AI-en er ikke verdens smarteste selv på Very Hard. På kampanjekartet angriper de meg tilsynelatende uten grunn. Greit nok at de angriper, men så gjør de ikke stort mer. Bare går rundt og er sure på meg, ekspanderer antakelig i andre retninger og lar meg slakte dem når de er i nærheten. Så har vi slagene, da. Tror fienden får noia av å beleire meg. Milano har forsøkt å beleire Venezia to ganger med svære hærer, men begge gangene har de mista 95% og jeg rundt 10%. Når enhetene deres først begynner å flykte, bare løper de fram og tilbake foran hovedmuren så mine bueskyttere bare kan plaffe dem ned. Virkelig smart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...