Gå til innhold

Nokia suger hytte penis


Anbefalte innlegg

Quote:


Den 2002-03-20 09:47, Pasivix skrev:

Eg er ikkje enig.

Med nokia telefon kan du gjere MYE meir for eks. bildemeldingar, ringetoner, logoer, animasjon og osv.



 

- Bildemeldinger - KUN på NOKIA ? - nå har jeg hørt den også,.. Tror du ikke Siemens & Co. har egen

standard der også ? - og nå er det vel det EMS som er inn ? og støttes av flere produsenter,.. (sikkert ikke nokia)

 

- Ringetoner - synes ringetoner på Nokia høres forferdelig ut ! (min mening) uansett besteringetoner har Samsung spør du meg - spes. TGH-100 (er det det den heter ?)

Men ikke problem å legge til nye eks. på en ericsson eller siemens heller !!!

 

- Logoer ! - Dårligeste argumentet ! - Nokia har vel de minste logoene også ? - Min Siemens kan ha en MYE større logo og med med god oppløsning ! Samme kan ericsson o.l.

 

- Animasjoner ? - what's the problem ?

 

Svarer sikkert 6 mnd. etter det ble skrevet,.. men fikk så lysst !! :grin:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja du skrev det der et halvt år etter, og på den tiden var nokia mye bedre på logo/bilde siden!

 

nå er jo bilde/logoer på alle telefoner, men si meg en ting, hvilke mobiler kan du laste ned logoer og bilder ved å sende en SMS? har til gode å se slike tjenester på andre merker. mulig de finnes, men det er i hvertfall ikke lett å finne.

 

Uansett, så er det programvaren tilgjengelig som gjør at jeg holder meg til nokia. (ingen andre mobiler kan modifiseres så mye som nokia)

Lenke til kommentar

Nokia er OK så lenge de funker, men det er akkurat her problemet til Nokia er: De funker som regel bare i et par uker om gangen!

 

6210, 8210, 6310, 8310, 6510 (same shit, new wrapping) må jo på service hele tiden (av 100stk 6210 måtte ca 80 på service og av 50stk 8210 måtte vi bytte ALLE SAMMEN, av våre 100stk 8310i virker ca 40% ikke rett ut av boksen).

 

Nokia... disconnecting people.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Quote:


Den 2002-01-03 14:11, Morpheus^ skrev:

Det e ikkje mi feil at man ikkje får telefonan i tide. E nettopp blidd tadd opp som medarbeider i celluar.no så æ veit ikkje.



 

Etter det forrige innlegget ditt ville jeg neppe ha tatt deg seriøst. Håper du ikke har tenkt til å begynne å jobbe i en forretning som selger mobiler.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-05-22 17:57, vell skrev:

Johnny Knoxwille: Tror du har blitt lurt. Når noe er inne for å bli reparert, og dette går på garantien du fikk når du kjøpte produktet, og ikke forsikring, skal garantiperioden begynne på nytt, altså hver gang den reperatøren gir telefonen til deg etter garantireperasjon, os påstår den er i orden, har du et års garanti (sjekk kjøpsloven, har faktisk fått ny mob på den måten).


 

Feil, du får kun utvidet garantien din med 3 måneder!

 

Personlig har jeg begynt å bli dødslei Nokia. Har hatt problemer med 3210 og 6210. Dama har levert inn sin 8310 TRE ganger til rep., og hver gang hun fikk den tilbake var det den samme feilen. Må heve kjøpet, ettersom hverken emts eller nokia får orden på den.

 

Virker som om Nokia har en stygg tendenelse til å sende ut mobilene på markedet før de er testet skikkelig. Har nok altfor mye press på seg til å være først ute med flest mulige. Det er rett og slett et hån mot forbrukerene å lage så dårlige produkter!

 

Det virker som om det blir mer og mer feil på mobilene til Nokia jo mer du bruker de. Jeg og dama sender mellom 600-1200 tekstmeldinger pr. måned hver, og da kræsjer mobilen konstant. Sender vi få meldinger er den nesten helt fin. Samme problemet hadde jeg med 3210en. Tror mye av problemene til Nokia ligger i softwaren og underleverandørene.

 

Det er helt på jordet å si at man har flere muligheter med Nokia enn andre merker. De fleste andre mobilmerker ligger enten på nivå med Nokia eller har gått langt forbi hva det gjelder bildemeldinger, ringetoner, cover, display og meny. Å si noe annet er bare uvitenhet. Stemte i "gamle dager", men idag har det tynnet seg betraktelig ut! Se f.eks. på Siemens telefonene.

 

Neste mobil blir en Siemens! :smile:

 

_________________

c64.jpg

 

[ Denne Melding var redigert av: Nuffern på 2002-07-28 02:49 ]

Lenke til kommentar

Har man først begynnt med nokia er det vanskelig å bytte og det gjør at meny'ene til andre telefoner føles "uvant".

 

Men jeg liker ikke nokia, synes det er ganske fjortis med logo'er og ringetoner(trenger jeg å nevne bildemeldinger og animasjoner?!). Jeg vil ha en liten mobil som kan sende sms og ringe med..

 

 

Mvh.

Morten Holje

aka Boqs

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hadde tidligere en 6110 som funka greit, men etter jeg mista den i vannet virka den naturlig nok dårlig etterpå..på forsikringa fikk jeg kjøpt en 6210 og det er den VÆRSTE DRITTELEFONEN jeg noengang har vært ute for!!!!! Hadde ikke hatt den en hel måned en gang før den var på rep(display) så får jeg telefonen tilbake etter to uker og da har de **** meg klart å kødde til med antenna slik at den måtte på reparasjon i enda to uker. Forretningen som jeg leverte telefonen i, hadde ikke utleietelefon heller så det gikk da en hel måned uten telefon. Måtte låne en "murstein" av en kamerat i mellomtiden (somforøvrig virket bedre enn nokiaen) og nå får jeg ikke ringt ut på telefonen heller og andre får heller ikke ringt meg. Det har ikke vært annet enn ****skap og kødd med telefonen fra ende til annen så mitt råd er: styr laaaaangt unna 6210!!!!!

Lenke til kommentar

Har hatt mange telefoner selv, (nokia, siemens, motorola, 7 tilsammens) og har fått ganske god kjennskap til de fleste merker, (hobby: mobil:o) ! Alle telefonene har jo hver sine sterke og svake sider, men for å oppsummere så har Nokia vært best! De har lettest menysystem, og det er ikke noe problem å sette seg inn i de! (slik skal det også være).

Hadde da et displayproblem på min 8210, og min 6210 tålte ikke 3 timer dansing på skumparty. Da tok den kvelden! Kjipe saker! Selv om nokia sliter med sine små (og iblandt store) problemer, må jeg få si at jeg er veldig fornøyd med dem. De gir det man kan forvente av telefonen, er lettfattelige og vel designet (untatt 1611 da, type murstein). Nå dasser jeg rundt med en 7110, og er rimelig happy med den, inntil jeg får råd til min egen 7650.

Kommer til å holde fast til nokia, iallefall til ericsson kommer med en skikkelig fancy en!

Lenke til kommentar
  • 2 år senere...
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...