Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvor kan man kjøpe diverse kostymer?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Har snakket litt løst med kjæresten om bruk av forskjellige kostymer til kosestunden, og har funnet ut at hun ikke har noe som helst imot å ta på seg et Pocahontas-kostyme. Grunnen til at _jeg_ ønsker det er at hun har mange likhetstrekk med Pocahontas, samt Pocahontas selv =P

 

Er det noen som vet hvor man kan kjøpe slike kostymer? Tenker da på kostymer som ikke er bare crap, men som ser litt allright ut. Har sjekket Kondomeriet bl.a., men de har ikke noe Pocahontas der.

 

Det hadde vel vært allright om det hadde vært mulig å oppdrive et admiral/politimann-kostyme der også. Prisen er ikke så veldig nøye, så lang det ikke går høyt opp i tusentallene.

 

All hjelp er god hjelp! :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Forslår at du ser etter firmaer som lager teaterkostymer. De er laget for å se bra ut på relativt nært hold og ikke minst holde gjennom noen dusin forestillinger.

 

Ellers er det jo å tråle bransjekatalogene for yrkesklær: Eksempel. Politiuniformer er vel ikke til salgs for private, men ellers skulle det være kurant å finne det meste av denslags.

 

Når vi snakker om teaterkostymer: Operaen og teatrene har jo opprydningssalg på kostymelagrene med jevne mellomrom. Det kan kanskje være en kilde til spennende antrekk...

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...