Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dama kommer ikke når vi har sex


Gjest Gjest_Johnny_*

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Faktisk ganske vanlig for jenter å ikke komme ved vaginal stimulering. Av det jeg har hørt er det 1/4 eller 1/3 jenter som har 'evnen' til å komme ved kun stimulering av vagina. Be henne prøve å hjelpe til litt med fingeren på klitoris, evt prøv forskjellige stillinger og se hva hun liker.

Lenke til kommentar
Klitoris er nøkkelen!! Snakk med henne. Onanerer hun og får orgasme da? Da kan dere finne ut hva hun gjør da,og hva hun synes er godt. Og for all del...det er ikke bare din "feil" at jenta ikke får orgasme når dere har sex.

 

Lykke til!

7249312[/snapback]

 

 

hvis du tror klitoris er en magisk liten knapp, du kan gni til ånder kommer ut, har du mye å lære ;)

Lenke til kommentar

det kan være en mental greie som gjør at hun ikke kommer under sex. Dette er noe som ikke er så uvanlig og det rammer både menn og kvinner.

 

har hun fått orgasme under sex med andre enn deg? hvis ikke er det en stor sjanse for at hun mentalt (ubevist) binder seg og som fører til at hun ikke kommer. Det finnes endel "avslappingsøvelser" en kan gjøre hvis dette er tilfelle...

Lenke til kommentar

Ved litt øving kan du klare å få penis til å stimulere klitoris samtidig som dere har vaginalsex. Dette kan gjøres i en slags misjonærstilling. Eventuelt kan du prøve å stimulere g-punktet. Da vil stillingen bestemmes av krumningen på penis. Krummer den seg oppover kan du bruke misjonærstillingen. Det at hun ikke klarer å komme kan også være styrt av noe mentalt, og da er det viktig å være avslappet.

Lenke til kommentar
Det er faktisk ikke alle jenter som kommer under sex, uansett hva man gjør. Men det betyr jo ikke at de ikke nyter det :)

7250527[/snapback]

 

Ja, men det beste er jo å komme. Jeg kan ikke forestille meg å ligge å pule i et kvarter bare for å avbryte akkurat i det utløsningen er rundt hjørnet. Så jeg kan heller ikke forestille meg at jenter synes det er greit.

 

Hva er den primære grunnen for at dere ikke kommer? For liten tid på dere? For lite kåt? Hva kan gjøres, er slikking noe du kan takle etter han har kommet?

Lenke til kommentar
Gjest anonymprinsesse

Her kommer svar fra en jente som har slitt med det samme.

 

Jeg kom aaaaldri når jeg hadde sex med min første kjæreste, selv om jeg hadde det kjempebra og sexen i seg selv var helt super. Så kom kjæreste nr to...største forskjellen var vel formen på hans penis, som på en måte passet bedre inni meg. I tillegg pleide han å legge bena mine over skuldrene sine i misjonæren, og på den måten traff han g-punktet mitt helt supert. Fikk aldri g-punktsorgasme, men guuud så digg det var likevel.

Gjennombruddet kom en gang jeg skulle ri ham. Istedenfor at han lå flatt med meg oppå satt han seg inntil veggen. På den måten fikk jeg stimulert klitoris ettersom han satt og ikke lå, i tillegg til at han kunne forbarme seg over andre deler av meg, helst med munnen. Max digg, og orgasme ble det også. :thumbup:

 

Tips til gutta om klitoris:

Denne kan sammenliknes med penishodet når det ikke er dekket med forhud. Stimulering vil ofte føre til orgasme, men samtidig er den veldig veldig ømfintlig. Derfor:når dere bruker tunga går det helt fint å gå direkte på klitoris, akkurat som når jentene suger dere. Men: når dere bruker hendene bør dere enten stimulere på utsiden av kjønnsleppene, eller bruke masse glidemiddel. Tenk dere at jentene skulle runket dere rett på penishodet og ikke "via" forhuden...ikke mye digg. Føles som om man får brannsår, ihvertfall for meg.

Sier ikke at dette nødvendigvis gjelder alle, men for meg er det ihvertfall sånn, så vær forsiktige.

 

Prinsessen.

Lenke til kommentar

Idag stod det en artikkel i femina.no om hvordan en jente kunne få sin beste orgasme. Sjekk den ut http://www.femina.no/php/art.php?id=356615

 

Der står det også mange fakta om forskjellige orgasmer. Om jeg ikke så feil så stod det at 5% av kvinner ikke kan få klitoris orgasme.

 

Mange tips om emnet finner du også der.

 

Tror kanskje du vil kunne få noe ut av den artikkelen

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...