Gå til innhold

Neverwinternights2, hvilken class er du?


Anbefalte innlegg

Hey har startet med NW2, kommet meg ok langt, lvl 6, halv demon halv menneske, jeg er wizard,

 

det jeg lurer på hva er, hvilken class er bra? som wizard går det greit så lenge jeg har en fighter med meg som sloss først, men etter 2-3 spells så er jeg svekket så pass mye at jeg kan ikke vinne over en mob alene, så derfor lurer jeg på starte ny game, og ny class....

hvilken er bra? syns det er litt kjedlig med warrior dem kan jo (kun) stå stille å slå..

 

noen bra forslag? :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Selv startet jeg min NWN 2-karrierre nå med en Aasimar Paladin, vil prøve å være sånn noenlunde selvstendig. Skulle dette feile, så bruker jeg oppskriften jeg hadde så stor suksess med i det originale NWN, nemlig som en Monk. Jeg var nærmest uovervinnelig så lenge jeg ikke fikk magiske angrep mot meg, og var faktisk langt bedre i Unarmed Combat enn med våpen (i dette tilfellet 2 Kama'er).

 

Litt OT: Selv om jeg ikke valgte denne stemmen for akkurat min karakter, er jeg bare så glad at "Male High-strung Evangelist" er med også i NWN 2. Jeg må snart bare lage en karakter med denne stemmen: "Attack! I saaaaaaaaay, attack!"

Lenke til kommentar

Spilt i noen timer nå med brodern (cooper main campaign), og dette er jo seriøst altfor enkelt så langt. Er vel level 4 snart og har full plate, bracers of protection +1, amulet of armor +1 og det syke 2d6+1 +2 fire damage greatswordet. Med Cleave og powerattacks så fyker jo fiendene avgårde, enda ikke møtt noe som var en challenge at all.

Brodern er jo mage så han dauer jo nå og da, men det betyr jo intet i dette spillet. Jeg har enda ikke klart å dø en eneste gang selv :p

 

EDIT: Oh, og jeg er ren fighter ja.

Endret av araziel
Lenke til kommentar

Spiller som Paladin (10) og det blir jo for det meste hack'n slash.. er ikke like god som en fighter i nærkamp, men greit å kunne buffe party members. Koser meg når jeg møter undeads og får bruke "Banish Undead".

 

Spiller på normal vanskelighetsgrad og det går relativt smertefritt. Gjelder bare å bruke litt taktikk og ikke trekke på seg for mange fiender på en gang.

Lenke til kommentar

Hvis trådstarter er ute etter trygghet, burde han gå for cleric. Clericen kan både kaste spells og slå ganske kraftig fra seg. En cleric kan bære tunge rustninger uten at det hindrer de magiske evnene. På toppen av dette kommer "Turn undead".

 

Aasimar er en god cleric-rase. Bruk masse poeng på Wisdom og Charisma, men også en del på Strength og Dexterity.

Lenke til kommentar

lvl 7 Aasimar Warlock, lawful evil. Jeg bruker bestandig å spille sorcerer men når jeg fikk en ny magiker klasse å teste ut kunne jeg bare ikke motstå fristelsen! Warlocken får kanskje ekstremt få spells men når de du faktisk har blir bedre etter hvert som du leveler og når du kan bruke armor og du får ekstra resistance mot fysisk og magisk skade så er det fullpakket med moro. Nevnte jeg at du kan bruke spellsene du har så mye du vil uten å sove? Vel, det kan du for Warlock trenger ikke å memorisere noen ting som helst. Hvorfor? fordi han er sjefen!

Lenke til kommentar

Jeg spiller en Sun Elf Fighter level 1, Wizard level 5. Neste 10 levlene blir Eldritch Knight. Konseptet går ut på at jeg buffer meg som bare eff og går amok i nærkamp med to shortswords.

 

Minuset med denne builden er at jeg er ganske så svak uten buffs, og tidlig i spillet før man har verken mange eller bra nok spells er jeg sårbar og må passe mye på.

 

Plusset er at på mid til høy level, med et par runders forberedning til kampen, er jeg en uslåelig krigsmaskin fra helvetes syvende sirkel, på speed og steroider!

 

 

Vil forresten støtte Penneknekts forsalg om Cleric hvis trådstarter vil spille en magi-karakter som ikke er så sårbar som wizard eller sorcerer. Eventuelt kanskje en druid.

Lenke til kommentar

Jeg spiller en Gold Dwarf Cleric/Warpriest, med jord og ild som sine spesialfelt. :)

 

Jeg liker han veldig godt så langt. Jeg har plukket veldig mange buffs blandt spellsene, så med alle buffer OG Divine Power (høyeste lvl spellet jeg har) er han rimelig uslåelig. Jeg bruker også en del party buffs som prayer o.l. Kan godt kalle han en hybrid, da han kan tanke, gjøre en del skade, og helbrede.

Lenke til kommentar

Spiller som en chaotic evil drow(dark elf) wizard. Er vel level 5 og uten minst en fighter i gruppa ville jeg omkommet mange ganger. Men det begynner å komme seg litt nå, det tar bare lang tid å bygge opp mange spells med wizard siden han ikke kan kaste så mange uten å hvile.

 

Men så ser jeg jævlig tøff ut da :)

"Enlarge person" på han gimli-look-alike-dvergen er tøft :p

 

Jeg er forresten veldig tilfreds med NWN2 til nå, historien (så langt, er kommet til neverwinter og har gjort litt ugagn der) er bedre og mer interessant enn i eneren og det samme gjelder filmsekvensene som jeg synes er utrolig passende laget.

Lenke til kommentar

no er wizarden min lvl 8, begynner å få noen nice spells. kan ta ned 3-4 mobs alene så lenge jeg sender inn dverg warrioren min først:)

 

men kommer til å lage meg en ny class senere å spille igjennom spillet på helt annen måte en jeg gjør no.

 

no prøver jeg å spille lurt, løse ting med prat og ikke kun fighting, neste gang skal jeg gjøre alt motsatt.

Lenke til kommentar

Så det er slik at å være caster er mye vanskligere? Spilte warrior i enern. Har ikke starta NWN2 enda, men tenkte på å spille warlock. Vært morro å prøvd ny class, i tillegg så er jeg warlock i WoW.

 

Men du kan vel ikke være like hensynsløs når du er caster. Må vel være litt smartere eller no.

Lenke til kommentar

I begynnelsen er wizard veldig sårbar, men etterhvert som man kommer opp i level begynner man å få veldig kraftige buffs som gjør at man lett kan holde seg i live, selv hvis alle de andre i gruppa dør.

 

Avhenging av om man velger rett spells og bruker den på en smart måte så er wizard den mektigste karakteren man kan være.

 

Husk at wizards er best med 'utility' spells (web, haste, summons, buffs og debuffs, etc), mens sorcerer er best med spells som gir direkte skade (magic missile, fireball).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...