Gå til innhold

Hvor mye minne trenger du?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg må si jeg synes denne testen mangler det kanskje aller viktigste argumentet for mer minne. Hvor i alle dager er multitasking testen? Det er etter min erfaring først da man virkelig merker forskjell på hvor mye minne man har i maskinen. Bortsett fra denne åpenbare mangelen er det meget interessent med en test av hvor mye systemytelse kan økes med forskjellig mengde minne.

 

mvh. Njáll

Lenke til kommentar

Skulle likt å sett hvordan forskjellige hastigheter av minnet fungerer jeg, det er det jeg sliter med å klare å velge nå, om jeg skal ha 5300 eller 6400 minne :\ Dark Missiah of Might & Magic hakker av og til på min E6400 med 1 gig dual chan RAM ddr2 5300 og et 7900 GS 512 RAM

Endret av sinnadyr
Lenke til kommentar

Er vel det samme som BF2 ligger på til tider, så etter å ha gått fra 1 ---> 2 GB så er det ingen vei tilbake. Kan vel hende at jeg ender opp på 3GB neste gang jeg kjøper manskin, Vista + mer minnekrevene spill som kommer fremover (kanskje) så er det greit å ha litt til over også...

Lenke til kommentar

bra tiltak, men som allerede nevnt, hvorfor er veklsing mellom programmer ikke tatt med?

 

Selv datt jeg av på side 3 (sidevekslingsfil). Der refereres det til felter jeg ikke finner igjen på hverken min maskin eller på bildet som er i artikkelen:

Hvis "Tildelt minne (kB) totalt" er høyere enn "Fysisk minne (kB) Totalt" betyr det at sidevekslingsfilen er i bruk, og systemet blir tregere. Se så på "Tildelt minne (kB) Totalt", denne bør være under "Fysisk minne (kB) Totalt". Det betyr nemlig at systemet har nok systemminne for øyeblikket.

 

Se også på "Tildelt minne (kB) Topp". Finn ut hva denne tradisjonelt ligger på. Denne verdien bør også være under "Fysisk minne (kB) Totalt".

 

Skriv gjerne om igjen den delen, og vurder å legg til piler/streker i bildet slik at det er litt enklere å oppfatte hva man skal se etter i task-manageren..

Lenke til kommentar
For mitt bruk (3D grafikk, flerkjøring av tyngre programmer, billedbehandling, osv.) blir 2 GB altfor lite. Jeg har 4 GB men opplever oftere og oftere at dette også blir i minste laget.

 

Hvis 4 GB er for lite bør du ta en titt på OS-bytte; alternativt skaffe deg flere maskiner. :)

7209997[/snapback]

 

 

Men 4 gb er det meste windows xp takler :)

Lenke til kommentar

Har 1024 gb og det holder i massevis for meg, er kun ved spill at jeg merker det blir brukt. Klart det hakker litt i bf under oppstart men takket være ikke high end skjermkort så kjører jeg på medium og det går greit nok for meg.

 

Skulle jeg drevet med altfor mye samtidig ville jeg trengt dual core + mer ram så ser lite vits i mer enda :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...