Gå til innhold

Filmprat v2.0 - Generell diskusjon om/rundt film


LarsP

Anbefalte innlegg

Forresten. Etter mange år med å slite med pre 60-talls filmer har jeg hatt en liten oppvekker. Begynt å sjekke ut film noir og har nylig sett White Heat (1942) og This Gun for Hire (1942) som begge var AWESOME! Har nå The Night of the Hunter, The Killers og Laura klare til helgen.

 

Fint å høre at du finner noe du liker. I min mening er This Gun For Hire en av de værste film noirene jeg har sett, men det kan så være. White Heat er rimelig bra.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I min mening er This Gun For Hire en av de værste film noirene jeg har sett, men det kan så være. White Heat er rimelig bra.

 

 

Tullball. TGFH er en meget fornøyelig sak. Alan Ladd skinner i rollen som hitman og Veronica Lake er bare nydelig. Hvem kan vel glemme henne gjøre sin deilige sang- og tryllerutine?

White Heat er dessuten langt mer enn "rimelig bra". Godt at Venerable i alle fall har skjønt dette. :thumbup:

Endret av Montag
Lenke til kommentar

Så den er sikkert god om man liker boksing og Robert De Niro? Jeje, setter den på ja. Har hatt den på dvd i 4 år nå, antar det er på tide :p

 

Fortell åssen den var da, når den er ferdig. ^^ Har hatt den selv en stund, men har enda ikke satt den på. Litt skeptisk eller hva jeg skal si ...

Endret av spetwols
Lenke til kommentar

Raging Bull verdt å se?

Jeg ble skuffet, synes den var ganske kjedelig egentlig.

 

Så The Crazies i går. Helt grei, ikke veldig skummel og ikke noe spesielt bra plot heller synes jeg. Skvatt ikke så mye heller egentlig, så til å være skrekk så var den kanskje ikke så bra alikevell.

Få zombiefilmer som kan defineres som rene skrekk-filmer da, hvertfall sånn jeg ser på det. Synes The Crazies er en helt ok film selv. 6/10. Husker jeg likte traileren veldig godt, hadde veldig lyst til å se filmen da den kom ut.

 

Noen som har sett Dogtooth?

Ja, likte den godt! Minner meg om Haneke, which is a good thing.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...