Gå til innhold

SK Brann - Bergens Stolthet


DrThomas

Anbefalte innlegg

Leciejewski

Sævarsson - Korcsmár - Amankwah - El Fakiri

Austin

Torp – Guastavino - Mjelde - Bentley

Ojo

 

Er det deres beste 11? Skjønner ikke at forsvaret skal skrytes så mye av, men om man får fram det beste i midtbanen, kan det se slagkraftig ut. Dessverre for dere, tviler jeg på at de presterer jevnt, da nesten alle er opp og ned som en jojo i prestasjonene. Tenker da spesielt på Guastavino og Bentley. Ojo er et ubeskrevet blad, og det er ikke mye erfaring i TL bak der heller.

 

Får dere skader, så vil dere slite. Makan til tynn suppe. Nå har ikke jeg peiling på Mezquida og Juninho da, så vi får se. Om absolutt alt sammen klaffer, man unngår skader, samt får Guasatvino i første rekke til å prestere jevnt, ihvertfall kamp til kamp, framfor omgang til omgang; så kan det være mulig med medalje. Men det tror jeg sier mer om nivået i Tippeligaen enn noe annet.

 

Forsvaret vårt er sannsynligvis det dårligste i Tippeligaen vil jeg påstå, til tross for at det er der vi paradoksalt nok har best dekning. Backene holder middels TL-standard på sitt aller beste, og Zsolt Korcmar er den eneste midtstopperen som tilsynelatende ikke har store svakheter som lett kan utnyttes av gode spisser. Kanskje er Grorud en forsterkning, men det er ikke noe jeg regner med.

 

Midtbanen vår ser god ut på papiret, ihvertfall dersom Guastavino og Mjelde har dagen. Bentley er umulig å si så mye om ennå, iom at han har til gode å spille et minutt med spillerne våre i systemet vårt. Torp, Austin og Guastavino er spillerne som har imponert mest i oppkjøringen, Kim Ojo er jeg svært skeptisk til inntil videre. Det lukter i utgangspunktet ikke så mye mål med ham alene på topp.

 

Dårligste i TL?????? På hvilken måte? Ojo har ihvertfall ferdighetene til å dominere, rart å dømme han på forhånd bare fordi man har opplevd litt motgang.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Solli var en av deres beste spillere ifjor.

 

uten at det sier så mye. Er delte meninger om hvor bra hans prestasjoner var.

 

Men i alle dager. Det sier jo i såfall ALT om resten av laget. Hvis det er diskusjon om hvor bra en av de beste spillerne på Brann i fjor faktisk spilte så er det dårlige tegn ovenfor de andre.

 

vi har fått inn flere gode spillere, vi har blitt bedre jevnt over, og flere spillere får nå en hel sesong og vi kan få drillet inn laget og formasjonen. Ett par spillere spilte ikke i sine beste posisjoner. Og hvis vi sier at Zsolt, Yaw, Austin, PVM, Huseklepp og Gustav spilte bedre i sine posisjoner, så kan det at han var blant de beste tross alt være snakk om en god del spillere, uten at det betyr at hans prestasjoner ikke var gode.

Lenke til kommentar

Hjertet sier gull, logisk tenkning sier kvalikplass

Ser du ikke en liten feil med innlegget ditt? Kvalikplassen er fjernet og det er kun 2 direkte ned.

 

Wow. What a shocker.. Sannheten er at vi rett og slett suger. Det blir nedrykk i år, gutta, så får vi gi ungutta sjansen i adecco og bygge et helt nytt lag. Dette går ikke.

 

Hvorfor tror du det blir nedrykk?

 

4 vil jeg si.

 

PvM, Huskey, Solli, Bakke.

 

Bakke og Solli skal det ikke mye til for å erstatte. Så Torp og Ojo skal nok klare det greit.

Solli hadde, forutenom gull sesongen, sin beste sesong i brann trøyen og var etter PvM, Huse og kanskje Korcsmar branns beste spiller. Og jeg er langt ifra den eneste som mener dette.

 

Vi spiller alltid 4-2-3-1, fordi det fungerer best for Skarsfjord i FM2005. Da blir vel Torp flyttet ned med Austin, mens Gustav eller Mjelde flyttes ut på kant.

 

Mjelde på kant var en sammenhengende grå mus i fjor, samtidig flyttes han raskt ut fordi "han kjenner plassen".

Argumentet er egentlig ubrukelig, ettersom samtlige kamper han hadde på kant i fjor viste at han absolutt ikke kan spille der ute.

Mjelde kommer ikke til å spille kant denne sesongen, det er jeg neste 100% sikker på. Hadde i så fall vert katastrofe ifra Skars sin side. Mjelde har vist at han spiller meget godt i OMS rollen, og viste det i et par anledninger i fjor da han først fikk sjangsen sentralt.

 

 

4-2-3-1:Bytt El Fakiri med Kalven, Torp ved siden av Austin, Haugen inn for Mjelde(selv om det neppe kommer til å skje), så blir de på sidene vingene...Så om det hadde vært litt bedre dekning, så kunne nok medalje vært mulig. Men bare med ett par skader, så blir det litt for mange juniorer nå og da er alt annet mulig.

Haugen inn for Mjelde? Fredrik Haugen er en kjempe fyr og et knall talent som kommer til å gjøre mye bra denne sesongen, men Mjelde er forsatt noen sko størrelser bedre, spessielt i OMS rollen som han får spille denne sesongen. Dette vet Haugen selv, men vet også at han kan kjempe om en plass på første laget så han vil nok trene knall hardt og kan levere mye bra i år og spessielt i årene framover.

 

Hadde uansett vært sinnsykt rått å fått Hanstveit hem. Da hadde vi fått en kaptein og en sinnsykt god spiller inn, og kvittet oss med Hassan, som da heller kunne spilt DM noe som han har vist før at han kan mestre.

 

Litt av problemet vårt er også det at vi ikke har råd til å gi juniorer proff kontrakter. Vi har noen syke talenter i bakhold, som Grønner, Kalve, Finne, Møvik JR, Øvretveit mm. Vi hadde med en gang fått en bredere stall og fått inn noen gode backup spillere. Håper noen klarer delvis å ta nivået denne sesongen, hadde vært ektremt gledlig.

 

Nå glemte jeg nesten Kristoffer Larsen! Noen som vet om han har proff kontrakt? Hadde ikke gjort meg noe å hatt han med på benken.

Lenke til kommentar

Shurger: Umulig å bli skuffet når man går på den typen ekstra sterke lykkepiller som Step_up er nødt til å gjøre. For det er ingen grenser for optimisme.

 

Nesten så eg håper Brann rykker ned. Selv om det ikke er et ønske innerst inne....

 

Lurer på hva psykologen skal gjøre hvis Brann rykker ned!

Lenke til kommentar

Fordi det er så enkelt som at det ikke stemmer. Selv i fjor, med et langt bedre lag, var dere ikke i nærheten av den beste førsteelleveren i Norge. Når dere så da har mistet 3 (hvertfall 2, men jeg tar med Bakke også) av de viktigste og beste spillerne deres siden sist sesong så er det der ren ønsketenkning.

 

Bakke ser eg ikkje som noe stort tap

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Håper Forsvaret bli som dette:

Sævarsson - Zsolt - Yaw - Kalven

 

Har sett lite til Grorud, så usikker på kven eg vil ha av han og Yaw som stopper sammen med zsolt.

Vist skarsfjord finner plass til Fakirir på laget uten skader, så begynner håpet å sige ut av meg også.

Håper også Piotr kommer seg raskt etter skadet, vil nødig se Opdal i mål gjennom hele sesongen.

 

Bakke var kanskje ikke den raskeste, sterkeste eller viktigste spilleren i fjor. Han var dog en markant lederskikkelse som vi mangler nå. Austin er relativ fersk på laget, Opdal er alt for ustabil til å være kaptein.

 

Bakke var kanskje en lederskikkelse, men når han først mistet besinnelsen, så er det ikkje noe å ha på laget. Jobbet svært lite den siste sesongen også.

Lenke til kommentar

Regelendringen til NFF gjør at Brann kan melde opp en liste på fem talenter som de kan bruke i tre kamper uten å måtte betale utdanningskompensasjon.

 

Branns trenerteam har brukt hele vinteren til å vurdere og plukke fem navn fra klubbens junior- og guttelag. Nå er navnene klare:

 

 

Kristoffer Barmen (født 1993) - midtbane/angrep

Øystein Øvretveit (født 1994) - keeper

Kjetil Kalve (født 1994) - kant

Erik Birkelund (født 1994) - midtbane

Lars Henrik Skage (født 1992) - back, kant

http://fotball.bt.no/eliteserien/article195398.ece

Lenke til kommentar

Husam: Heilt einig. Syns det er ganske latterleg at dei som eigentleg ikkje hadde planlagt å gå blir belønna for å vente, medan dei som vil støtte opp om laget må betale. Gitt at Chess fortsetter med dette i framtida kan det bli vanskeleg å selje ut Brann stadion då folk veit at dersom dei ikkje kjøper med ein gang er det ein viss sjanse for at dei får gratis billettar. Men samtidig er det eit fint reklamestunt som dei (truleg) vinn mykje på.

 

edit: Det må vere legitimt å føle seg snytt når andre får same opplevinga gratis som ein sjølve har betalt mange hundre kroner for. Det hadde iallfall eg gjort dersom eg var Brann fan..

Endret av tosha0007
Lenke til kommentar

Det er som de sier i artikkelen: Få opp engasjamanget rudnt stadion og brann. Klart det kan være litt bittert for de som har betalt, men det er positivt for brann økonomisk og for stemningen rundt kampen. Jeg hadde ikke kjøpt billett enda, da jeg ventet på lønning før jeg skulle kjøpe, men nå tror jeg at jeg benytter meg av tilbudet til chess. Er selv Chess kunde så syns jeg fortjener det :)

 

Har forøvrig fasitten forann kampen på søndag!

post-167348-0-97367900-1300392902_thumb.png

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...