Gå til innhold

Få avataren din vurdert V2! Les regler!


Wackee

Anbefalte innlegg

Movieheart:

Artig bilde av Joker, men blir etter min mening for mye rot i bildet. Det er ikke personlig, passer dårlig inn, og er rett og slett bare en av hundre joker avatarer. 4/10

 

-

 

Til mitt forsvar kan jeg jo si at kvaliteten er gjort slik med vilje som et protest mot forumets lave tillatte størrelse på avaterer, noe som ofte blir et problem for folk som faktisk lager sine egne avatarer, noe jeg har gjort. Ja, det er masse ikoner slengt ihop som viser hva jeg gjør, men folk mente den andre ble for ryddig, i tillegg står fargene i stil med forumets design. Bildet er ikke croppet feil slik det ser ut som, men skyggene til ikonene ble firkanta på så lav kvalitet. Ja, jeg hater å "tape" :p

Endret av iPlex
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

isaac elric

 

Avataren din avbilder en person med hatt, som jeg antar av deg. Bildet er veldig mørkt, og kvaliteten er dårlig. Avataren mangler en ramme, og oppløsningen er lav. Bildet på avataren sier eller gir meg ingenting spesielt heller.

 

Så jeg får bare beklage om du får dårlig selvbilde nå :p

 

3/10

Lenke til kommentar

CyperhoN

 

av-121390.gif

 

En avatar som jeg forbinder med deg. Du har hatt den såpass lenge nå at den avataren er deg. Og det er virkelig positivt. Når man kjenner igjen personen på avataren så vet man at avataren har gjort jobben sin. Kvaliteten på avataren er god og rammen er fin. Har aldri helt funnet ut hvem som er på bildet ditt, men regner med det er en person du ser opp til eller noe sånt. Og det er bra, siden det gjør avataren er mer personlig.

 

Vurdering: 9/10

Lenke til kommentar

n4w:

 

Når jeg leste nicket n4w så jeg denne avataren for meg i hodet, som er et STORT pluss for meg. Dette er en nydelig engel i animestil. Det er en vakker og lys avatar med god kvalitet. Den er også lett gjenkjennelig siden den er orginal. Du får også pluss for 100x100 og ramme. Har ingenting negativt å si om denne avataren, den er mye bedre enn før pga. 100x100.

 

10/10

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...