Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dansing er vel sexy? huh?


Anbefalte innlegg

Jeg satt å så på en film om scenedansing generelt for litt siden. Det var da jeg fant ut hvor sinnsykt bra noen jenter er når de danser. Ja.. og forresten.. dette er ikke en post om en eller annen syk personlig fetisj.

 

Hvor sexy er dansing? Snakker ikke om waltz (for svarte), men om type "dans for fans". :) Den type dans der meningen ikke er å vise seg så alt for mye frem, altså ikke "burkadansen" eller "lookatmyniceoilyassdansen". Gwen Stefani er forresten god på dette området. Det jeg lurer på er hva andre her på forumet synes om dansing, hvor sexy er det egentlig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heite jenter kan gjerne danse, men ikke uten at de vil gå lengre. Det er slemt å få en gutt i humør og så vrake alle forventninger :tease:

 

Ellers er det ganske bortkastet å danse igrunn, klarer ikke damene å tenne meg uten å danse er det vel egentlig ikke noe av interesse uansett. Dans får kun være en bonus.

Lenke til kommentar
Du sier at det er sleipt å få menn i humør ved å danse, men har du kanskje tenkt på at de danser fordi de liker det, og gjør det for sin egen del?

7072537[/snapback]

Nei.

 

 

Om en jente sier at hun drar på byen "bare for å danse" tror jeg ikke noe på henne.

7072569[/snapback]

 

:!:

Lenke til kommentar
Dans er det mest uinteressante som finnes.

7078307[/snapback]

 

Det var en avslørende uttalelse... når man ikke liker dansende jenter som kan bevege kroppen, hva liker man da hint hint :whistle:

7078430[/snapback]

Tja, gutter som danser er minst like kjedelige, hvis det er det du antyder til?

 

Å ha påkledd sex på et svett utested med 50 andre kåte, lite attraktive mennesker til en skamfert versjon av Misirlou som _kanskje_ resulterer i pulings? Nei, vettuhva, jeg tror jeg holder meg unna.

Lenke til kommentar
De damene man finner på dansegulvene er som oftest de minst interessante jentene å sjekke opp. At de er mest mottakelige der kan godt stemme, men det blir igjen dette med innsats vs gevinst.

7078352[/snapback]

Jeg har møtt mange interessante jenter som har vært utrolig glad i å danse så ikke ta håpet fra danseglade gutter enda SteffyBoy;)
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...