Gå til innhold

Nytt fra Motorola


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Fikk k1 i dag. Telefonen var mye tøffere enn jeg trodde. Virker veldig positivt. Eneste minus er at de har gjort lite med menyene siden v3x. kun lagt på noen nye ikon istedenfor menyvalg som tekst.

 

:thumbup:

7099205[/snapback]

 

Kan du si litt om hvordan telefonen er i bruk?

 

- hvordan er menyene - like intuitive som SE og Nokia?

- hvordan er batteritiden?

Lenke til kommentar

Menyene er svært like tidligere modeller, v3, v360, v3x, l6,l7... Samme oppsett nesten. De har forsøkt seg på litt flere ikoner når du går på innstillinger. Synes ikke det er noe særlig forbedret. Kunne tatt et modernisert løft på ikon, da de ser ut som de er fra 90 tallet. Jeg har brukt mye motorola siste året, ca 5 mnd av de siste 12 mnd. Jeg har brukt minst 15 telefoner. (v3i, v3x,qtek s200, n70, n73, x200, k800.... for å nevne noen..) Største grunnen til at jeg bruker motorola er nok itap ved skriving av meldinger. Når du først har blitt vant med det er det helt genialt.

 

K1 skuffer litt på skjermen. Den kunne hatt bedre oppløsning, spesielt når den er så liten. Batteri er for tidlig å si noe om, da jeg ikke har ladet mer enn 1 gang, kun når den var ny. Den er oppgitt til ca 6 timer taletid som bør være bra og ca 300 timer standby.

 

Første feil jeg har funnet er jeg usikker på om den ligger hos motorola eller telenor. Når jeg går inn på wap på telenor er skriften ekstremt liten, og umulig å lese. Jeg lastet inn opera mini, og da fungerte alt veldig bra. Dette har jeg forespurt motorola om, og venter et svar derfra. Det beste med telefonen er utvilsomt design og kvalitetsfølelse. god å holde i og ser vannvittig kul ut. :thumbup:

Lenke til kommentar

Takk for info! Synes telefonen ser helt strøken ut, men er litt kritisk til skjermen.

Skjermoppløsningen er den samme som på min (SE k750) - men er skjermen like bra? Hvordan er den i forhold til f.eks K800, som du har prøvd.

 

Leste om den på mobile-review, og bildene av selve menysystemet er litt skuffende. Det hele ser litt blast ut. Stemmer det med virkeligheten?

Lenke til kommentar

Skjermen er vesentlig dårligere enn k800. K750 og k1 tror jeg er veldig like på kvaliteten på skjermene. Menyene derimot er som du sier litt blasse og gammelmodige. Forøvrig føler jeg ikke det betyr noe som helst. Denne telefonen er først og fremst et designprodukt, og gir en ufattelig deilig følelse å bruke. Knappene, overflaten og måten den ligger i hånden bare må prøves. Og så er som sagt itap helt genialt når du lærer å bruke det. ved sending av melding er det i tillegg lagt til de siste du sendte melding til på toppen av navnelisten for raskt å sende melding til samme person. Noe annet jeg har blitt veldig avhengig av med motorola er når du har fått en melding eller anrop uten at du har sett/hørt det gjentar telefonen et lite pip hvert femte minutt om du ønsker det....genialt. (Samsung har vel dette også?)

 

Skal dere ha en kul telefon så er uansett dette bare å anbefale

 

:yes:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...