Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Min taktikk gjennom videregående


Anbefalte innlegg

Jeg skal nesten ikke gidde å gjøre lekser, bare hvis det er innlevering.

Jeg skal følge med i timen.

 

Dette skal jeg gjøre i de første to årene, antar da jeg vil få et snitt på rundt 3.8-4.5.

 

Deretter skal jeg i 3. året gjøre 30-60 minutter lekser hver dag, satser da på over 4.6 i snitt.

 

Kan jo nevne at jeg går 1. året allmenn, kommer til å velge alt av realfag.

 

God plan ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir det mappeeksamen på videregående? :ohmy:

 

olemedkrutt: Omtrent sånn som du vil ta dine første år surfa jeg gjennom alle tre årene, og gikk ut med 4,9x i snitt. Bra nok for min del, men husk for din egen del at deilig vane er vond å vende, jeg tenker da når du plutselig skal begynne å gjøre lekser det tredje året...

Endret av Mr.Berg
Lenke til kommentar

Jeg gjorde det omvendt. Jeg stod på som bare det det første året, litt mindre andre året og tredje året gikk det ikke fullt så bra. Snittet mitt ble i overkant av 4.8, godt nok til å komme inn der jeg ville.

Tenk hvor du vil hen i livet. Det er kanskje litt tidlig i livet å tenke så langt fram, men om du sikter deg inn på videre studier der matte er involvert, ville jeg absolutt ikke tatt lett på det. Matte og realfag er noe som du lærer litt etterhvert, det er ikke noe som du kan lese deg til ved å prøve hardt. Det kommer i små porsjoner og "aha-opplevelser" når du har jobba en del med det. 30-60 minutter er svært lite til lekselesing. Om du regner så mye per fag, er du på riktig spor.

Endret av atrax
Lenke til kommentar

Jeg tok 2fy, 2mx og 3mx som privatist på ca 3* ukers lesing til 4,67 i snitt. Skulle nok ha lest en dag til på 3mx statistikken ja :)

 

Jeg kan anbefale å heller gjøre såpass at du føler du har forstått alt før du begynner å slacke, det gjør det hele til en mye mer behagelig opplevelse og til slutt så har du nok ikke brukt så mye mer tid ;)

 

Å regne seg igjennom noen gamle eksamener før du går opp til en matteeksamen er en god ide ;)

 

*litt mer presist: 5 dager med fysikk eksperimenter, 4 dager med 2mx, 3 dager med lesing til fysikk eksamen, 7 dager med 3mx. Hver dag jobbet jeg 5-8 timer, når jeg forstod noe gikk jeg til neste vansklighetsgrad/neste emne.

Endret av blackbrrd
Lenke til kommentar
du vet at det ikke blir noen eksamen mer på vidregående og derfor skal man levere alt man har gjort i sånne permer på slutten av skole året?

7002918[/snapback]

 

Dette er bare tull. Det er bare SU og RV som vil ha gjennom dette, og med 8% av stemmene, får man ikke gjennom all verden...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...