Gå til innhold

Talkmore diskusjon om pris/tjenester


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er en fornøyd Talkmore kunde. Bra priser og god support. En fin tjeneste med minuttpris Talkmore-nett på 29 øre. (og noe Talkmore tjener mer på en sine andre priser ut fra avtalen) Men to ankepunkter har jeg. GPRS/etc pris på kr. 15,- pr. Mb, noe som er alt for mye, og noe flere andre konkurrenter som man bør sammenligne med har satt ned til kr. 9-10,- Det andre er utenlandspriser, (ringe fra utlandet til Norge) som er vesentlig høyere en Tele2 og mange andre. (veldig rotete og ikke lett å lese) Der har Talkmore noe å lære. Selv har jeg valgt å bruke Vyke fra utlandet til Norge da jeg har en telefon der jeg kan ringe via WLAN, da blir det en annen pris. (ører istedenfor kroner) Andre synspunkter? Ha en fin dag! :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ikke behov for å diskutere så mye om dette.

Jeg er vel enig med deg i det meste.

Utenlandsprisene og måten det er satt opp på, er egentlig et "makkverk".

At det går an å gjøre det så uoversiktelig og dårlig.

Og ikke samordne litt på prisene.

Skal ikke Talkmore være enkelt da?

Datatrafikk er for dyrt ja. Enig der også.

 

Men det er mye bra med Talkmore. Prisene er lave i vår familie, da alle har Talkmore.

Lenke til kommentar

vel det er gratis å ringe familie med familieavtalen til netcom også.

 

Dessuten så slipper man å vente i år og dager før man skulle få nytt simkort hvis man skulle trenge det.

 

Dessuten har jo netsom 24/ 7 support, noe som er ganske genialt.

 

Har ringt de kl. 3 på natten faktisk for å få hjelp med noe :innocent:

Lenke til kommentar

Hvorfor kan ikke vi som Talkmore kunder sende Talkmore en mail og få De med det å skjønne at datapriser er for høy. (vet at Talkmore har reagert tidligere på massiv tilbakemelding) Ser også at flere og flere har gratis intern ringing i sitt eget nett. Talkmore burde også kunne tilby dette, da denne intern ringingen ikke betyr utgifter for De ut fra Deres avtale med NetCom. Dersom alle kunder av Talkmore sender en slik mail, også de som kunne tenke seg å bli kunde, så trur jeg at vi kan påvirke Talkmore. :thumbup:

Lenke til kommentar

Jippi, Talkmore senker prisen på gprs. :w00t:

 

Talkmore har nå satt ned prisen på gprs trafikk fra 15kr/MB til 7,5kr/MB noe som er hyggelig.

Det er bra at Talkmore gjør det men jeg synes generelt at prisene på datatrafikk er dyrt, uansett selskap.

Mange operatører klager på at ikke 3G og en del mobile tjenester ikke tar av! :wallbash: Senk prisen så skal dere se! Jeg personlig kunne tenkt meg en denne pris modellen.

 

Kr. 50,- 500MB trafikk

Kr. 100,- 1GB trafikk

Kr. 200,- 3GB trafikk

Kr. 300,- 5GB trafikk

 

Forklaring, man kjøper da altså en viss trafikk til en viss sum og jo mer man kjøper, jo billigere burde det bli (kvantum rabatt).

 

Jeg vet at denne pris modellen jeg har ramset opp er urealistisk per i dag men det er drømme tenkning fra min side :xmas: . Per i dag tar for eksempel NetCom og Telenor 20kr per MB noe som er langt unna min drøm! :(

Lenke til kommentar

Ja nå MÅ Talkmore gjøre noe med prisene sine. Se hva One Call har på sitt kontantkort, 65 øre pr. minutt mot Talkmore 75 øre pr. minutt og sms for 35 øre mot Talkmore 43 øre og One Call har heller ingen avgift for oppstart av GPRS/utland eller minimumsdebitering. Send Talkmore en mail på dette, det har jeg gjort.

Lenke til kommentar
Ja nå MÅ Talkmore gjøre noe med prisene sine. Se hva One Call har på sitt kontantkort, 65 øre pr. minutt mot Talkmore 75 øre pr. minutt og sms for 35 øre mot Talkmore 43 øre og One Call har heller ingen avgift for oppstart av GPRS/utland eller minimumsdebitering. Send Talkmore en mail på dette, det har jeg gjort.

6985666[/snapback]

 

Husk at talkmore må være litt dyrere siden de gir kreditt, noe onecall ikke gjør med sitt kontantkort.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ok, da har jeg kommet opp i 812 kunder av Talkmore, som stort sett er meget fornøyde kunder, men som mener at Talkmore nå bør gjøre noe med sine priser. Tenkte å sende mail til Talkmore med et opprop om lavere priser fra alle disse kundene. Håper jeg kan få enda flere med her fra amobil? (Talkmore kunder) Send meg en privat melding med e-mail og en bekreftelse på at det er ok at jeg sender et opprop til Talkmore. :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...